Hafta İçi Yorgunluğunuzu Unutturacak 5 Film Önerisi

Hafta İçi Yorgunluğunuzu Unutturacak 5 Film Önerisi
  • 1
    0
    0
    0
  • Okulla veya işimizle olan bu haftalık mesaimizin sonuna yaklaşıyoruz. Vizelerden aldığınız düşük notları unutmak veya işyerinizde canınızı sıkan olaylardan, sizi biraz da olsa soyutlamak için film önerilerinde bulunduk. Bu keyif dolu filmlerle sizi başbaşa bırakıyoruz. Eğer içeceklerinizi aldıysanız, iyi okumalar!

    1. Due Date (2010)

    Peter Highman, 5 gün sonra ilk çocuğunu kucağına alacak bir baba adayıdır. Atlanta'dan bineceği uçağı kaçırmamak için çok hızlı hareket etse de uçağı kaçırır. Bu, tüm programının alt üst olması demektir. Bir anda kendisini Ethan Tremblay'ın arabasında bulur. Çocuğunun doğumuna yetişebilmek için, bu sinir bozucu yol arkadaşıyla birlikte ülkeyi uçtan uça geçmelidir. Yönetmen koltuğunda, bu yıl hasılat rekorları kıran Joker filminin yönetmeni olan Todd Phillips vardır. Başrollerde ise Robert Downey Jr. ve Zach Galifianakis bulunmaktadır.

    2. This Is The End (2013)

    James Franco'nun evinde parti vaktidir. Film ve müzik dünyasından bir çok ünlü partiye katılmıştır. Tam da bu sırada, Los Angeles'da adeta kıyamet kopmak üzeredir. Garip ve ürkütücü felaket sırasında bütün kent yıkılmaya başlamıştır. Evde bulunan az gıda stoğu ve etraftaki panik havası, herkesin içindeki hayatta kalma içgüdüsünü açığa çıkarır. İlginç senaryoya bol kahkaha da eklenince film tadından yenmiyor. Filmin yönetmenliğini Seth Rogen ve Evan Goldberg yapmaktadır. Herkesin kendini canlandırdığı filmin oyuncu kadrosunda ise Seth Rogen, James Franco, Jonah Hill, Danny McBride, Jay Baruchel, Emma Watson, Rihanna, Channing Tatum, Paul Rudd, Michael Cere gibi ünlüler bulunmaktadır.

    3. In Time (2011)

    İnsanların yaşlanmayı durdurdukları yakın bir gelecekte geçen filmde zaman; artık yeni para birimi olmuştur. Zamanın rahatlıkla satın alınabildiği, aynı şekilde almaya gücü olmayan fakir insanların 25 yaşına geldiklerinde öldüğü bir hayat vardır. Zenginlerin ise yaşamak için sonsuz zamanı vardır. Will Salas, bir hata sonucu cinayetten hüküm giymiştir. Cezadan kurtulmak için tek şansı, kendisinin de bir parçası olduğu sisteme baş kaldırıp onu çökertmektir. Gerçek anlamda zamana karşı yarış başlamıştır. Filmin yönetmen koltuğunda The Truman Show, The Terminal gibi filmlerin senaryosunu yazan isim Andrew Niccol vardır. Başrollerinde ise müzik dünyasında adından söz ettiren isim Justin Timberlake ve yeni nesilin gözde oyuncusu Amanda Seyfried vardır. Olivia Wilde ve Cillian Murphy, oyuncu kadrosunda bulunan diğer isimlerdir.

    4. Hot Tube Time Machine (2010)

    Hayatlarının standartlığından sıkılmış, yetişkin 4 arkadaş eski günleri yad edip dururlar. Bir jakuziye giren ekip kendini bir anda 80'li yıllarda bulur. Özledikleri her şeye geri dönmüşlerdir. Evet, bu jakuzi aslında bir zaman makinesidir. Neler olduğu çözmeye çalışan 4 sıkı arkadaş için eğlence başlar ve olaylar gelişir. Başrollerinde John Cusack, Craig Robinson, Rob Corddry, Clark Duke bulunmaktadır. Yönetmenliği ise Steve Pink yapmıştır. İlk filmi gişede başarı yakalayan ve çok sevilen filmin; aynı isimle ikincisi çıkmıştır. Yönetmen ve oyuncu kadrosu aynı olan film, gişede istenilen başarıyı yakalayamamıştır.

    5. How High (2001)

    2 sıkı arkadaş, ölen arkadaşlarını anabilmek için farklı bir yola başvurur. Arkadaşlarının küllerini kullanarak Cannabis bitkisi yetiştirirler ve uyuşturucu yaparlar. Bunu kullandıktan sonra süper zekaya ulaşan ekibimiz, Harvard Üniversite'sine kabul edilir. Kullandıkları uyuşturucunun etkisi geçince düşük zeka seviyelerine geri dönerler. İçinde bulundukları ortamı anlamaya çalışırken komik ve eğlenceli olaylar gelişir. Başrollerde, New York çıkışlı underground rap grubu olan Wu-Tang Clan'dan Method Man ve Redman vardır. Yönetmenliği ise Jesse Dylan yapmaktadır.    

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.