Sevilen TikTok Akımları

Sevilen TikTok Akımları
  • 0
    0
    0
    0
  • TikTok son zamanların en çok kullanılan sosyal medya mecralarından birisidir. Genellikle birçok akımın oluştuğu bu platformda eğlence amaçlı çeşitli videolar çekilmekte ve paylaşılmaktadır. TikTok’un pek çok ilgi çekici ses ve efekte sahip olması kullanıcıları cezbetmektedir. Bu sebeple pek çok kişi gününün çoğu vaktini TikTok'ta geçirmektedir. Bizler de sizlere TikTok üzerinden izleyebileceğiniz ve hatta sizlerin de çekebileceği sevilen TikTok akımları ile ilgili bilgi vereceğiz. İsterseniz sizler de bu akımlara dâhil olup çektiğiniz videoları diğer kullanıcılarla paylaşabilirsiniz.

     

    Perry The Platypus Akımı
    Hiç yunus taklidi yaparak video çekmeyi düşünmüş müydünüz? Hem de çektiğiniz bu videoların milyonlarca kişi tarafından izlenebileceğini. Bu akım TikTok’ta içerik üretenlerin denediği akımlardan biridir. Tek veya birden çok kişiyle çekebileceğiniz bu videolarda arkada çalan müziğe uygun hareket ederek yunus taklidi yapılmaktadır. Oldukça ilginç görünen bu akım birçok TikTok kullanıcısı tarafından denenmiştir.

     

    Vroom Vroom Akımı
    TikTok’taki dans akımlarından biri de Vroom Vroom’dur. Garip bir isme sahip olan bu akım dans yeteneği olan TikTok kullanıcıların severek çektiği konsept videolardandır. Kendisine has hareketleri bulunan bu dans akımı hala sevilerek izlenmekte ve çekilmektedir.

     

    Unbothered Akımı
    Bizzat dans etmeyi seven veya dans videoları izlemekten keyif alanlar için TikTok’ta birçok içerik mevcut. Unbothered akımı da kendi özgü figürleri bulunan dans akımlarından birisi. TikTok keşfetinizde hala duran Unbothered akımı videoları son zamanların en çok izlenen popüler videolarındandır.

     

    Bad Boy Akımı
    Özellikle futbol âşıkları için vazgeçilmeyecek akımlardan birisidir Bad Boy akımı. Futbol ile arası iyi olanlar Mason Mount’ u tanırlar. Bir Youtube kanalı olan Chunkz ile Mason Mount’un çektiği video gündem olmuştur. TikTok camiası da gündem olan videoları akım haline getirmekten geri durur mu? Tabii ki durmaz. Mount’un Youtube’daki bu videosundaki gol sevinci Bad Boy şarkısıyla editlenince ortaya izlenmesi ve çekilmesi harika bir video akımı çıkmıştır.

     

    Rake It Up Akımı
    TikTok uygulamasında çoğu kişinin tanıdığı ünlü içerik üreticisi Charli bu akımın mucididir. Charli’nin bu akımı ortaya çıkarmasıyla birlikte adeta bir çığ gibi büyümüş ve geniş kitleler bu akıma dâhil olmuşlardır.

     

    Buss It Akımı
    Bir zamanlar farklı sosyal medya platformlarına da oldukça popüler olan akımlardan birisi Buss It akımıdır. Basit bir kurgusu olan bu akımda kişi ilk önce kendisini gerek yüz gerek kıyafet olarak çirkin bir görünüme getirir. Ardından kamerayı eliyle kapatır. Elini kaldırdığında ise videoda aynı kişi bakımlı, makyajlı yüzü ve güzel kıyafetlerle karşınızda belirir. Çekmesi ve izlemesi oldukça eğlenceli olan bu videoları izlerken birçoğunda vay be demeden geçemezsiniz.

     

    Hai Phut Hon Akımı
    Bazı videolardan çıkamayız ya işte o videolardan biri de Hai Phut Hon akımı üzerine çekilmiş videolardır. Aslında akımda pek de bir numara yoktur. İnsanlar ellerini başlarının arkasında birleştirirler ve çalan müziğin ritmine ayak uydurarak sağa sola hareket ederler. Ancak bu basit kurguya rağmen videonun arka planındaki müzik sizi videonun içerisine çekmektedir.

     

    Body Akımı
    TikTok genellikle dans videoları ile ön plana çıkabildiğiniz ve genellikle bu tarzda videoların çekildiği bir uygulamadır. Dans etmeyi seviyorsanız içerik üretip TikTok’a yükleyebilirsiniz. Böylelikle etkileşiminiz artacak ve belki de ek kazanç elde edebilme fırsatı yakalayacaksınız. Body akımı da TikTok’ta fazlasıyla videosu bulunan akımlardandır. Dans etmekten büyük bir keyif alıyorum diyorsanız siz de bu akımı deneyebilirsiniz.

     

    Ses Ver Adana Akımı
    İsyan Tetick’in Patlamaya Devam şarkısını daha önce duymuş olabilirsiniz. Duymadıysanız da Tiktok’taki Ses Ver Adana akımıyla çekilmiş videolar sayesinde dilinize takılması kaçınılmazdır. Bu şarkı TikTok'ta o kadar ünlendi ki dünyanın dört bir yanından insanlar bu şarkıyla akıma dâhil oldular.

     

    Edalı Modalı Yar Akımı
    Ankara türkülerini tüm dünyaya tanıtmayı başarabilen akımlardan birisidir. Edalı Modalı Yar konulu çekilen videolar sayesinde birçok insan akımda yer almıştır. Ankara türkülerini herkese sevdirmeyi başarmıştır bu akım.

     Sizler de sevilen TikTok akımları ve şarkılarını kullanarak eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Dans etmek, taklit yapmak, şarkı söylemek gibi pek çok konu üzerine çekilebilen videolar sayesinde belki de bir akımın öncüsü siz olabilirsiniz. 


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.