Merve Gündoğdu, “Allah Tarafından” diyor!

Merve Gündoğdu,  “Allah Tarafından” diyor!
  • 0
    0
    0
    0
  • Kendisine ait besteleri ve şiirleri ile ses getiren Merve Gündoğdu, pop soundlu söz ve müziği kendisine ait “Allah Tarafından” şarkısıyla müzikseverlerle buluşuyor!

    Akustik seslendirmeleri yoğun ilgi gören sanatçı, şarkısının bir mutluluk şarkısı olduğunu belirtirken, “şarkımı birdenbire başlayan aşkların bir ömür sürmesinin dileği ve niyetine söyledim” diyerek duygularını paylaşıyor. “Allah Tarafından”, sevgi ve aşka dair inancını kaybedip, uzun zaman sonra mucizesine kavuşan kalplerin şarkısı aslında.

    <iframe style="border-radius:12px" src="https://open.spotify.com/embed/track/0LBApbNg65dSksGpHAw2Vi?utm_source=generator&theme=0" width="100%" height="152" frameBorder="0" allowfullscreen="" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture" loading="lazy"></iframe>

    Hayrettin Güneş prodüktörlüğünde Grand Müzik etiketiyle dinleyicisine ulaşan şarkının genel koordinatörlüğünde Selim Seven, dağıtım ve dijital pazarlamasında sounderland bulunurken, müzik prodüktörlüğünün Bilal Menteş’e ait olduğu şarkının mix, mastering işlemleri Alican Özbuğutu, düzenlemesi Özkan Meydan ve Alican Özbuğutu imzası taşıyor. Klibin yönetmen koltuğunda ise Buğra Karaçam oturuyor. Sanatçıya gitarda Emrah Koçak, kavalda Polat Akarçay eşlik ediyor. 


     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.