Bilal Yıldırım'dan arabesk-pop bir eser: “Seninle Öldüm”

Bilal Yıldırım'dan arabesk-pop bir eser: “Seninle Öldüm”
  • 0
    0
    0
    0
  • Arabesk-pop dünyasının son zamanlarda dikkat çeken yeteneklerinden Yıldırım, duygusal yoğunluklu eserinde aşk acısını en güzel şekilde ifade ediyor. Dramatik melodiler içeren eser ile müzikseverlerin karşısına yeniden çıkmanın mutluluğunu yaşayan sanatçı, adeta profesyonel müzik kariyerinin emin adımlarla devam edeceğinin de müjdesini veriyor.

    Hayrettin Güneş prodüktörlüğündeki Grand Müzik etiketiyle dinleyicisine ulaşan şarkının Genel koordinatörlüğünde Selim Seven bulunurken, dağıtım ve dijital pazarlamada sounderland bulunmakta. Söz ve müziği Murat Sağır’a ait olan düzenlemesi Mustafa Arapoğlu ve Sedat Sakarya imzası taşıyor.

    <iframe style="border-radius:12px" src="https://open.spotify.com/embed/track/0aCP8rjJ5gnnn3Q3dRkOLj?utm_source=generator&theme=0" width="100%" height="152" frameBorder="0" allowfullscreen="" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture" loading="lazy"></iframe>

    Duygusal klibin yönetmen koltuğunda ise Enes Bilal Taşçı oturuyor. Klibin senaryosu Özlem Bölükbaşı’na ait. Sanatçıya gitarda Soyhan Şenyaylar, bağlamada Fatih Doğaner, perküsyonda Şener Yolal, Yaylı İstanbul Strings eşlik ediyor.

     
     

     

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.