Ömer Şahan, duygusal “Kar Beyaz” eserine yeniden hayat veriyor!

Ömer Şahan, duygusal “Kar Beyaz” eserine yeniden hayat veriyor!
  • 1
    0
    0
    0
  • Türk pop türünün en özel eserlerinden biri olan “Kar Beyaz”, genç sanatçının kendine has yorumu ve duygu dolu tınılarıyla adeta bu soğuk kış aylarında içinizi ısıtacak. Eserin, çocukluğundan bu yana kendisi için de farklı bir yeri olduğunu söyleyen Şahan, “Bu şarkıyı okumak göğsüme nişanedir. Aslen Elbistanlıyım, deprem olduğu zaman da kış ayıydı, her yerde kar vardı, şarkı o zor zamanları da hatırlatıyor bana. Bu yüzden bu şarkıyı yorumlamak istedim.” Şeklinde duygularını sevenleriyle paylaştı.

    Hayrettin Güneş prodüktörlüğünde Grand Müzik etiketiyle yayınlanan eserin sözü Beste Acar, Tayfun Duygulu, müziği Tayfun Duygulu imzası taşıyor. Eserin Genel koordinatörlüğünde Selim Seven bulunurken, dağıtım ve dijital pazarlamada sounderland bulunmakta.

    <iframe style="border-radius:12px" src="https://open.spotify.com/embed/track/00AdSy3PnkgpBsou6ZCpo8?utm_source=generator" width="100%" height="152" frameBorder="0" allowfullscreen="" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture" loading="lazy"></iframe>

    Şarkıya uygun hikayesiyle göz dolduran klibin yönetmen koltuğunda ise İbrahim Bülbül oturuyor. Prodüksiyon Nisan yapım, düzenleme, mix, mastering Mustafa Arapoğlu’na ait. 


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.