Yonca Lodi ile Mert Aydın "Hepsi Sen" adlı projeyle bir araya geliyor!

Yonca Lodi ile Mert Aydın "Hepsi Sen" adlı projeyle bir araya geliyor!
  • 0
    0
    0
    0
  • Türk pop müziğinin güçlü yorumcusu Yonca Lodi, ünlü DJ, müzisyen Mert Aydın ile hayat verdikleri romantik ezgilerin hâkim olduğu sitem dolu, pop türündeki yepyeni şarkıları “Hepsi Sen” i müzikseverlerin beğenisine sunuyor.

    Müzik sektöründeki yorumcu kimliği ve sahne performanslarının yanı sıra dizi ve film müziklerindeki başarıları ile tanıdığımız Yonca Lodi, uzun bir aradan sonra sessizliğini bozuyor. Şarkıya güçlü yorumunu yansıtan başarılı sanatçı, birbirinden başarılı isimlerle çalışan Mert Aydın’la güzel bir projeye imza atarak, sevgiliye sitemi en güzel şekilde anlatıyor. Aynı zamanda son dönemin en popüler ve sevilen TV dizisi Kızılcık Şerbeti’nin sahnelerinde karşımıza çıkacak olan duygusal şarkı, yüreklere dokunmaya geliyor.

    <iframe style="border-radius:12px" src="https://open.spotify.com/embed/track/25uZr8VYFphi1VRvMQiWs9?utm_source=generator" width="100%" height="152" frameBorder="0" allowfullscreen="" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture" loading="lazy"></iframe>

    Hayrettin Güneş prodüktörlüğünde Grand Müzik etiketiyle yayınlanan eserin Genel koordinatörlüğünde Selim Seven, dağıtım ve dijital pazarlamada sounderland bulunmakta. Şarkının söz ve müziği Murat Güneş’e ait. Düzenlemesi Mert Aydın, mix, mastering ise Koray Püskül imzası taşıyor. Sanatçıya gitarlarda Emrah Koçak eşlik ederken yönetmen koltuğunda Emrah Özbilen oturuyor. 


     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.