Müziğin Özgün Ruhu: Bodes

Müziğin Özgün Ruhu: Bodes
  • 1
    0
    0
    0
  • Müziğin özgün ruhu: Bodes

    Her şarkıda farklı ve derin bir hikaye anlatan Ankara çıkışlı alternatif müzik grubu Bodes, özgün ve etkileyici tarzlarıyla diğerlerinden  hemen ayrılıyor. Vokal ve gitarda Sarper Sonbay, tuşlularla Volkan Kanbur, bass gitarda Mert Gündüz ve davulda Emre Elibol’un yer aldığı grup ; şarkılarında derin duygusal konuları kendi tarzlarıyla ele alırken dinleyicileri alternatif müziğin büyülü dünyasına sürüklemeyi başarıyor

    İşte Bodes’in en beğenilen ilk dört şarkısı;

    1-) Sevilecek Herkes Aşıktır Belki (262.400)

    2-)Kayboluyorum (132.630)

    3-) Yarına Sakla (106.700)

    4-) Bu Sefer Farklı (100.310)

    Bodes’in Yeni Şarkısı;

     Geçtiğimiz günlerde “Sen Yoksan” adında bir single yayımladılar. Her dinlediğimde farklı cümlelerin ve farklı melodilerin etkisinde kalıyorum. Buraya tıklayarak şarkıyı Spotify üzerinden dinleyebilirsiniz.

    Bodes Grubu Hakkında İnceleme;

     Bodes grubunu tanımam biraz tesadüf oldu aslında. İsterseniz biraz bahsedeyim; Eski sevgilimin playlistine her gün girip bakardım çünkü şarkılar üzerinden bazı göndermeler yapmaya çalışırdık (biliyorum normal değil bu ahshhshs). İşte Bodes’le tanışmamız da bu esnada oldu. Bir gece playlistine girdim ve eski sevgilim “Bu Sefer Farklı” şarkısını eklemişti playlistine. Acaba neye cevap vermişti hatırlamıyorum :). Fakat o an şarkıyı dinlediğimde sözlerinde derin bir haykırış ve umut sezdim. İşte Bodes grubu ile böyle garip bir şekilde tanıştım. Benim için Bodes; Umut ve Haykırış demek oldu.

     Açıkçası grubun üyelerine baktığımda müziği çok çok iyi bilen ve özgünlüğe hakim olan insanlardan oluştuğu tahsillerinden belli oluyor. Yer yer melodilerinde size hissettirecekleri hisleri de Bodes dinlemeden anlamayacaksınız. Şarkılarında işlenen konular duygularınıza tercüman olacak ve sizin aşka hatta yaşantıya karşı ufkunuzu da açacaktır. 

     

     Şimdiden siz WannArt okuyucularına iyi dinlemeler :) Mutlaka bi bakın derim aşağıda Spotify ve Apple Music linkleri mevcut. 

    Spotify

    Apple Music

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.