Disney, James Gunn'a Görevini Geri Mi Veriyor?

Disney, James Gunn'a Görevini Geri Mi Veriyor?
  • 0
    0
    0
    0
  • Disney, geçtiğimiz günlerde yollarını ayırdığını açıkladığı yönetmen James Gunn ile tekrar masaya oturmaya hazırlanıyor. Galaksinin Koruyucuları filmlerinin yönetmenliklerini yapmış olan Gunn, geçtiğimiz ayın başlarında, eskiden atmış olduğu ‘kara mizah’ içerikli tweetlerinin gündeme gelmesinden sonra Galaksinin Koruyucuları’nın 3. filminin başından alınmıştı. Söz konusu tweetlerin içeriğinde ise Holokost, 11 Eylül Saldırıları, AIDS, tecavüz ve pedofiller gibi pek çok çevreler tarafından hassas kabul edilebilecek konular yer alıyordu.

    Gunn’ın Galaksinin Koruyucuları Vol. 3’den çıkarılmasının ardından pek çok ünlü Disney’in aldığı karara tepki göstermişti. Hatta Galaksinin Koruyucuları oyuncuları, James Gunn’a olan desteklerini bildirdikleri açık bir mektubu kaleme almışlar ve serinin 3. filmini Gunn’ın yönetmesi için Disney’e çağrıda bulunmuşlardı. Kulislerde dolaşan bilgilere göre Disney, Gunn’ın yerini doldurmak için hiç aceleci davranmadı ve kendisiyle tekrar anlaşmak için çok da katı değiller.

    DisInsider baş editörü Skyler Shuler ‘ın kaynaklarına göre Disney, Gunn ile muhtemelen görevini iade etmek amaçlı bir görüşme gerçekleştirecek. Şimdilik tarafların durumu değerlendirdikleri ve herkes için en iyi olması muhtemel karar üzerine kafa yordukları söyleniyor. Yine Shuler’e göre bu görüşme haberleri Gunn’ın Vol.3’yi yöneteceği ile ilgili kesin bir fikir vermiyor. Öte yandan James Gunn’ın da geri dönmek isteyip istemeyeceği de pek net değil. Bakalım taraflar ne gibi bir karara varacak? Gelişmeler oldukça bizden duymaya devam edeceksiniz.

    Kaynak: 1


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.