Rick and Morty 4. Sezonuyla İlgili Yüreğimize Su Serpen Bir Haber!

Rick and Morty 4. Sezonuyla İlgili Yüreğimize Su Serpen Bir Haber!
  • 0
    0
    0
    0
  • Televizyon tarihinin şüphesiz en kendine has işlerinden biri olan Rick and Morty, üçüncü sezonunun bitişiyle izleyicilerine teori üstüne teorilerle baş başa bırakmıştı. Ocak ayında yapım ekibinden Ryan Ridley’in The Detroit Cast ekibiyle yaptığı podcastte, dördüncü sezonla ilgili herhangi bir çalışma yapılmadığını söylemesi dizinin fanlarının oldukça canını sıkmıştı. Yayıncı kanal Adult Swim’in dördüncü sezon için onay vermediği anlaşılınca işler daha da bilinmezliğe sürükleniyordu. Neyse ki dizinin yaratıcılarından Dan Harmon yüreklere biraz olsun su serpecek açıklamayı yaptı:

    "Şu an için oldukça iyimserim. Görüşmeler zorlu geçiyor. Bu eşi görülmemiş bir durum ve herkes sakinliğini koruyarak bu anlaşmayı yapmak istiyor, biz de böylece tekrar  başlayabiliriz. Söyleyebileceklerim bu kadar!"

    Harmon’un olumlu yaklaşımı bizlere Adult Swim’in yakın zamanda yeni sezon onayını vereceğini müjdeliyor desek pek de yanılmış olmayız. Biz teoriler üretmeye ve en erken 2019’un son çeyreğini beklemeye bir süre daha devam edelim. Yeni bir gelişme olduğu taktirde sizlerle paylaşacağımızı unutmayın! Kaynak: 1, 2

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.