Kingsman'in Yıldızı, Elton John Olarak Karşımıza Çıkacak!

Kingsman'in Yıldızı, Elton John Olarak Karşımıza Çıkacak!
  • 0
    0
    0
    0
  • Kingsman filmleriyle dünya çapında tanınırlık kazanan, Eddie the Eagle filmiyle de iyiden iyiye sinema dünyasına rüştünü ispat etmiş olan Galli aktör Taron Egerton, yakında biyografik film Rocketman’de Elton John olarak karşımıza çıkacak. Sir ünvanlı besteci ve müzisyenin Londra’da bir piyanist olarak başlayıp ışıltılı bir hikayeyle küresel bir yıldıza dönüşmesini konu edinecek filmin yönetmenlik koltuğunda ise, Bohemian Rhapsody'de Bryan Singer'ın ayrılmasıyla yönetmenliği devralan Dexter Fletcher oturacak. Hollywood kaynaklarına göre, Egerton pek çok Elton John şarkısı seslendirecek. Seçmeler sırasında genç aktörün sesiyle yapımcıların akıllarını başlarından aldığı söyleniyor. Egerton’un bu yeteneği bir sır değil aslında. Daha önce pek çok kez müzikal yeteneği hakkında duyumlar aldığımız aktör, geçtiğimiz sene The Independent’a verdiği röportajında müzik tutkusuyla ilgili şunları söylemişti:
    “Müzikal yapmak konusunda umutsuzum ama hala bu konuda arayışlarım sürüyor. Ya da belki bir müzikal yapmama izin verecek birini bulurum. Demek istediğim, bu daha çok birinin bana bu fırsatı sunmasıyla ilgili.”
    Rocketman’in çekimlerine önümüzdeki yaz başlanması planlanıyor. Kariyeri yükselişte olan Egerton’un bu rolün altından kalkabileceğine olan güvenimiz tam!   Kaynak: 1, 2, 3

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.