A$AP Rocky, Spotify Beach Konserindeki performansını "eşine" ithaf etti.

A$AP Rocky, Spotify Beach Konserindeki performansını "eşine" ithaf etti.
  • 1
    0
    0
    0
  • Rihanna ve A$AP Rocky, City of Light'ta rüzgar estirmeye devam ediyor. Salı günü Paris Moda Haftası sırasında Pharrell Williams'ın Louis Vuitton defilesine katıldıktan sonra çift, 21 Haziran Çarşamba gecesi Cannes Lions festivalinde Rocky'nin Spotify Beach performansında görüldü.

    Rocky'den ikinci çocuğuna hamile olan Rihanna, büyüyen göbeğini vurgulayan ışıltılı siyah iç çamaşırının üzerine tam oturan, baklava desenli şeffaf bir elbise giydi. İki Twitter videosunda Rihanna, Rocky'nin performansını sergilediği sırada kalabalığın içinde hareket ederken, ardından sahnedeki sevgilisi A$AP Rocky'i izlemek için Spotify Beach kalabalığına bakan bir balkonda dururken görülüyor.

    Rocky, sahnesinde 2022 tarihli "D.M.B." şarkısını söyledi ve Rihanna'ya ithaf etti.  (aynı zamanda "DAT$ MAH B!*$H" olarak da bilinir) "balkondaki güzel karısına. Onu seviyorum." diye seslendi. Rihanna ve A$AP Rocky'nin resmen nikah masasına oturduklarına dair bir açıklama olmasa da, Rocky'nin "eş" terimini bir sevecenlik ifadesi olarak kullanması muhtemel gözüküyor. Ancak "DMB"nin müzik videosunda, çiftin üzerine kırmızı çiçek yaprakları yağarken Rocky ve kırmızı peçeli Rihanna evleniyor gibi görünüyor.

    Bu haftanın başlarında çift, Paris Moda Haftası'nda Pharrell Williams'ın Louis Vuitton erkek giyim kreatif direktörü olarak yeni rolünü desteklemek için uyumlu denim kıyafetler giyerek modaya uygun bir açıklama yaptı. Williams, daha önce kanserle mücadele ettikten sonra 2021'de vefat eden Virgil Abloh'un sahip olduğu pozisyonu devraldı. Salı, Pharrell'in yeni rolündeki ilk defilesini kutladı ve yıldızlarla dolu etkinliğe Beyoncé, Jay-Z, Zendaya ve daha fazlası katıldı.

    Rihanna'nın Rocky's Spotify Beach konserinde paylaştığı iki Twitter videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.