2023 Yılında Bizi Hangi Konserler ve Müzik Etkinlikleri Bekliyor?

2023 Yılında Bizi Hangi Konserler ve Müzik Etkinlikleri Bekliyor?
  • 7
    0
    0
    1
  • Sanatın en güzel ifadesi olan müzik, insanlar için her zaman büyüleyici bir deneyim olmuştur. 2023 yılı ise müzikseverler için gerçekten unutulmaz bir yıl olacak. Dünyanın her yerinden birçok ünlü sanatçı, yeni albümlerini ve turnelerini hayranlarıyla paylaşmak için sahneye çıkacak. Bu yılın müzik etkinlikleri, müzikseverlere unutulmaz bir deneyim yaşatacak ve onları büyüleyici müzikal performanslarla aydınlatarak coşku ve tutku dolu anlar sunacak. Bu yazıda, 2023 yılında gerçekleşecek bazı en etkileyici müzik etkinliklerini sizler için listeledik. Gözlerinizi kapatın, kulaklarınızı açın ve dünyanın en iyi sanatçılarının yarattığı bu müzikal yolculuğa hazır olun!

     

    İstanbul Konserleri

    Klangkuenstler - 6 Mayıs CUMARTESİ, Wolkswagen Arena

    Alman Klangkuenstler, 1990’ların ve 2000'lerin başlarını modern bir dokunuşla birleştirerek geri getirdiği güçlü ve kışkırtıcı endüstriyel sound’u, atmosferik altyapılar ile birleştirerek Techno sahnesinin önde gelen prodüktörleri arasında yerini aldı.

    Parçalarını ağırlıklı olarak kendi plak şirketi OUTWORLD’den yayınlarken içeriğinde azgın öfke, derin-mavi melankoli ve umut kırıntıları barındırarak Zeitgeist'imizin duygusal özünü yakalamayı başarıyor.

    Dünyanın en önemli festivallerinde ve clublerinde “sold-out” showlar yapmaya devam eden Klangkuenstler, her zamanki Jeton’a özgü ses ve ışık enstalasyonu ile Volkswagen Arena’da bizi unutulmaz bir geceye davet ediyor.

    Lokal sahnemizle sınırlı kalmayarak, ülkemizi uluslararası platformda en iyi temsil eden Türk DJ/Produktorlerimizden, Jeton Records`un kurucusu Ferhat Albayrak, yeni neslin yetenekli artistlerinden, CØRE ve Jeton’un yeni yeteneği HSKA b2b setleri ile gecenin ev sahipleri olacak.

    BİLET AL

    Boys Noize - 19 Mayıs CUMA, Zorlu PSM

    BİLET AL

    Camelphat - 20 Mayıs CUMARTESİ, Klein Phönix

    Otantik, zamansız house müzik çizgileriyle günümüz müzik dünyasında öncü olan ve çok güçlü bir yer edinen İngiliz ikili Camelphat 20 Mayıs Cumartesi gecesi Klein Phönix sahnesinde!

    Performanslarında görsel dünyaya da ağırlık vererek baş döndürücü showlar ortaya koyan ikilinin Klein Phönix’teki özel performansının biletleri sizlerle!

    BİLET AL

    Manowar - 3 Haziran CUMARTESİ, KüçükÇiftlik Park

    Metal tarihinin en büyük gruplarından Manowar, hafızalara kazınacak muhteşem bir konser için üç yıl aradan sonra yeniden Türkiye’ye geliyor! Bugüne kadarki en büyük turneleri Crushing The Enemies Of Metal Anniversary kapsamında ülkemize gelmek için gün sayan Manowar, 3 Haziran 2023 gecesi şehrin eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park’ı dolduracak onbinlerce dinleyiciye unutamayacakları bir konser yaşatacak. Grubun, sekiz ölümsüz albümden seçilen bir set-list çalacağı tarihi konser, devasa sahne prodüksiyonu ve görsel şovlarla bir heavy metal şölenine dönüşecek.

    BİLET AL

    Ame x Dixon - 3 Haziran CUMARTESİ, Klein Phönix

    BİLET AL

    Monolink - 10 Haziran CUMARTESİ, Maximum UNIQ Açıkhava

    Yazın yaklaşması ile birlikte Maximum Uniq Açıkhava'nın merakla beklenen konserlerinden biri olan Monolink'in performansı için geri sayım başladı. Benzersiz sesi ve gitar tabanlı müzikleriyle tanınan Monolink, 10 Haziran Cumartesi günü şehrin kalabalığından uzakta, aynı zamanda şehrin içinde olan Maximum Uniq Açıkhava'da hayranlarıyla buluşacak.

    Yazdığı sözlerle elektronik kompozisyonları harmanlayarak, duygusal derinlik ve ritmik ifadelerle müziğin ilahi doğasını ve ruhunu ortaya çıkaran Monolink , benzersiz müzik tarzıyla müzikseverleri kendine çekiyor ve Maximum Uniq Açıkhava'da gerçekleşecek konseriyle müzikal bir serüvene çıkmak isteyenleri bekliyor.

    BİLET AL

    Vintage Culture - 10 Haziran CUMARTESİ - Klein Phönix

    Dans müziği kültürüne farklı bir bakış açısı getiren Vintage Culture, namı diğer Lukas Ruiz Phönix Park'ta!

    1,5 milyardan fazla çevrimiçi stream akışına sahip, DJ Mag'in 2020'nin En İyi 100 DJ'i anketinde 30. sırada yer alan ve Forbes tarafından en etkili "30 Yaş Altı 30" sektör liderlerinden biri olarak aday gösterilen müzisyen dokunduğu her hitle müzik sektörüne damgasını vurdu!

    2020'de küresel başrol oyuncuları Tiësto, David Guetta, Meduza, Robin Schulz ve Jorja Smith ile işbirliği yaparak birden fazla çalışmada Platin sahibi oldu ve Billboard Hot Dance ve Spotify Dance Charts'ta zirveye ulaştı.

    BİLET AL

    M83 - 13 Haziran SALI, Maximum UNIQ Açıkhava

    Hem görsel, hem de işitsel bir şölenden farksız canlı performansıyla 13 Haziran 2023 gecesi Epifoni organizasyonu ile Maximum Uniq Açık Hava'da sahne alacak olan M83, özellikle 'Midnight City' isimli şarkılarıyla dünya çapında üne kavuştu. 2011 yılında yayınlanan bu şarkı bugüne kadar sadece Spotify'da 845 milyon dinlemeye ulaşarak büyük bir rekor kırdı. 

    Fransız elektronik müzik dehası Anthony Gonzalez’in 1999 yılında kurduğu electro-pop projesi M83, romantik synth melodileri ile birlikte bu yazın sen çok konuşulacak konserlerinden birini vermek üzere ülkemizde olacak.

    BİLET AL

    Zaz - 16 Haziran CUMA, Wolkswagen Arena

    Sevinci paylaşın, eski ve yeni şarkıları dinleyin, karşılıklı gülümseyin, çözülmemiş bir Fransız kadın ZAZ'ın büyüsüne kapılın.

    Belki de ZAZ'ın kendini denemeyeceği bir müzik türü yoktur. Sebepsiz yere, en sevdiği yazarlar ve sanatçılar arasında besteci Antonio Vivaldi, şarkıcılar - Ella Fitzgerald, Edith Piaf ve İspanyol, çingene, Arap ezgilerinin icracılarını adlandırıyor.
    ZAZ'ın boğuk, şehvetli sesi, "Je veux", "Qué vendrà", "Si jamais j'oublie" ve "On ira" şarkılarının baş döndürücü başarısından sonra çoğalan dünya çapında binlerce hayranı büyüledi.
    Geleceğin yıldızı konservatuarda okudu, keman, gitar, piyano çaldı, koroda şarkı söyledi, folk, soul, caz ve blues gruplarında başladı.
    ZAZ'ın yaratıcı yolunda, çeşitli yarışmalarda ve festivallerde birçok zafer, platin, elmas diskler vardı ... Dünya, parlak, cüretkar, her türlü yaratıcı deneye hazır yeni bir şarkıcı keşfetti.

    BİLET AL

    NTO - 17 Haziran CUMARTESİ, Klein Phönix 

    Her sahnesi sonrasında müzikseverlerin akıllarına tarifi zor anılar işleyen, yayınladığı başarılı parçalarla günden güne büyüyen özel bir zümre yaratmayı başaran Fransız Prodüktör ve Dj NTO; 17 Haziran Cumartesi müzikseverle yeniden buluşmak için Phönix Park Açık Hava sahnesine geliyor!

    BİLET AL

    Tash Sultana - 23 Haziran CUMA, Zorlu PSM 

     
     
    2023 yılı için uzun soluklu bir turne program duyuran “tek kişilik müzik grubu” Tash Sultana, 23 Haziran akşamı PSM Loves Summer by %100 Müzik kapsamında rotasını İstanbul’a çevirerek Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’ne geliyor!

    Avustralya'nın en çok çalışan müzik üreticilerinden biri olarak anılan Tash Sultana, multi-enstrümantalist, şarkıcı-söz yazarı, yapımcı, mühendis ve girişimci gibi saymakla bitiremeyeceğimiz unvanlara sahip tek kişilik bir dev kadro! 

    Büyükbabasının kendisine hediye ettiği gitar sayesinde 3 yaşında müziğe merak salan Tash Sultana, yıllar geçtikçe piyano, klavye, synth, bas, davul, perküsyon, vuruş yapma, örnekleme, beatbox, trompet, saksafon, flüt, mandolin, ud, armonika, tur çeliği ve panpipe gibi diğer enstrümanlarla da müzikal üretimler yapmaya başladı. Sıra dışı müzikal yeteneği sayesinde, Tash, 5 oktava uzanan bir vokal aralığına denk gelen vurmalı ve parmakla vurma tarzı gitarı içeren kendine has müzik tarzını geliştirdi.

    “Toplum standartlarına uymayı reddeden” Tash, viral olan 2016 çıkışlı “Jungle” şarkısına kadar Melbourne sokaklarında, barlarında ve gece kulüplerinde sahne aldı.  Tash, “Jungle”ın milyonlarca kez dinlenmesinin ardından kapalı gişe konserlerle kitlesini genişletti ve ikonik "Red Rocks Amphitheatre"ı sadece 5 dakikada iki kez “sold out” edebilmeyi başardı. Tash, 2019'da dünya genelinde yarım milyondan fazla bilet sattı.

    BİLET AL

    Tom Odell - 24 Haziran CUMARTESİ, Maximum UNIQ Açıkhava

    Romantik şarkıların sesi TOM ODELL, yoğun istek üzerine bir kez daha İstanbul'da!

    Billboard dergisinin müziğini;  ‘duygusal, işlenmemiş ve Jeff Buckley ile karşılaştırılabilecek kadar dingin’ olarak tanımladığı, BRIT Awards sahibi İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Tom Odell, yeniden İstanbul'da!  Geçtiğimiz temmuz ayında muhteşem bir performansla izlediğimiz dünyaca ünlü indie pop sanatçısı Tom Odell, Epifoni ve Kod müzik ortak organizasyonu ve Radyo Eksen medya sponsorluğunda, 24 Haziran 2023 Maximum Uniq Açıkhava'da olacak.  'Another Love’ ile listeleri altüst eden; Elton John, Leonard Cohen ve Bob Dylan şarkılarını dinleyerek büyüdüğünü söyleyen Odell, duygusal ve insanı ruhundan yakalayan melodileriyle hayat bulan albümü ‘Long Way Down’ı, 2013 yılında çıkardı.Geçtiğimiz yıl son albümü 'Best Day of my Life'ı yayınlayan Tom Odell, romantik şarkılarını Türk hayranları için seslendirecek.

    BİLET AL

    Moderat - 24 Haziran CUMARTESİ, Zorlu PSM

    Modeselektor’un Gernot Bronsert ve Sebastian Szary’siyle Apparat’ın Sascha Ring’inden oluşan, elektronik müziği Berlin’den dünyanın en uzak köşelerine ulaştıran Moderat, 24 Haziran akşamı PSM Loves Summer by %100 Müzik ile Turkcell Sahnesi’ne geliyor!

    2003 yılındaki ilk EP’leri Auf Kosten der Gesundheit ve altı yıl sonra gelen kendi adlarını taşıyan ikinci albümleri ile müzikal hayatlarına sağlam adımlarla başlayan Moderat, 2013 ve 2016’da birbirini takip eden II ve III albümlerinin ardından uzun bir ara vereceklerini duyurdu ve memleketleri Berlin’de 17 bin kişinin önünde verdikleri unutulmayacak bir konserin ardından dinlenmeye çekildi. 

    5 yıllık sessizliklerini 2022’de, MORE D4TA ile bozan Moderat, pandemi döneminde kaydettikleri MORE D4TA ile hayatı giderek daha fazla etkisi altına alan bilgi kirliliği ve izolasyon duygusuyla sert bir hesaplaşmaya girdi. Albüm, yirmi yıllarını birlikte müzik yaparak geçirmiş üçlünün tamamen kendilerine ait bir ses ve estetik yakaladıklarını kanıtlıyor.

    BİLET AL

    Matheme - 28 Haziran CUMARTESİ, Wolkswagen Arena

    Mathame’le beraber bilinmeyene adım atmaya ve bilinçaltınızı başka bir boyuta taşımaya hazır mısınız? 

    İtalyan melodik-teknonun en heyecan verici isimlerinden birisi olan Mathame ikilisi, geleceği somutlaştıran vizyonu ve katılımcılarını sonsuzluğa eriştiren performansları ile 28 Haziran'da, FG 93.8 sunumuyla Urban Fundraising Festival kapsamında sahne almaya hazırlanıyor! Volkswagen Areana’da, Lyke’ın eşsiz performanslarıyla eşlik edeceği Mathame’ın dünya turunun bir parçası olmak için sizde şimdiden yerinizi ayırtmayı unutmayın.

    BİLET AL

    Cigarettes After Sex - 4 Temmuz SALI, KüçükÇiftlik Park

    Amerikalı dream pop grubu Cigarettes After Sex, Yüzdeyüz Müzik katkılarıyla ĶüçükÇiftlik Park sahnesine geliyor! Grubun beyni ve androjen vokali, nevi şahsına münhasır Greg Gonzalez tarafından 2008'de kurulan Cigarettes After Sex; romantik, seksi, huzurlu melodileri ve can yakıcı şarkı sözleri ile kısa sürede tüm dünyada popülerleşti.

    2008 yılında Greg Gonzalez tarafından Teksas, El Paso'da kurulan dream pop/shoegaze grubu Cigarettes After Sex, ruhani ve rüya gibi müzikal tarzları, genellikle romantizm ve aşk temalarına dayanan şarkı sözleri ve Gonzalez'in muhteşem sesiyle tanınıyor. Grubun gizemli imajı ve 80’lerin Reo Speedwagon hiti “Keep on Loving You”ya 2015’te getirdikleri yorum çevrimiçi mecralarda kısa sürede fenomen olmalarını sağladı. 2017’de kendi adlarını taşıyan ilk albümleri ve takip eden kayıtlarıyla da yerini sağlamlaştıran üçlünün önceki İstanbul konserleri ayin tadında geçti.

    BİLET AL

    Kovacs – Riff Cohen - 8 Temmuz CUMARTESİ, ParkOrman

    BİLET AL

    Morcheeba – Alfa Mist – Mammal Hands - 9 Temmuz PAZAR, ParkOrman

    Yeni nesil virtüözlerle türler arası bir festival buluşması

    Trip-hop, caz, hip-hop’tan doğan özgür melodiler ve alternatif seslerin bir araya geldiği ferah bir yaz akşamındayız… Bu yenilikçi, müzik dolu günde sizleri yepyeni melodileri keşfetmeye davet ediyoruz. Düşük tempolu trip-hop ve rock’a göz kırpan altyapıları Skye Edwards’ın R&B temelli derin vokalleriyle perçinleyen Morcheeba ile hip-hop’tan aldığı ilhamı merkezinde tutarak cazın farklı alt türleri arasında rahatlıkla gezinen Alfa Mist’’in büyülü sahnesine bizleri Ekin Beril hazırlayacak. Loop tekniğiyle ürettiği müzikleri ve akapella videolarıyla ilk karşımıza çıktığı günden bu yana kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Ekin Beril öncesinde geceyi, elektronik, çağdaş, klasik, dünya müziği, folk ve cazdan beslenen Mammal Hands ısıtacak. Yenilikçi fikirleri notalara döken yeni nesil virtüözlerin yeteneklerine İstanbul’un en yeşil alanlarından biri olan Parkorman’da şahit olmak için daha iyi bir fırsat olamaz.

    BİLET AL

    The Lumineers - 12 Temmuz ÇARŞAMBA, ParkOrman

    Kuzey Amerika’dan dünyaya yayılan bir folk dalgası

    Colorado, Denver’ın ufacık müzik kulüplerinde başladıkları folk serüvenini tüm dünyaya aktarmayı başarabildi The Lumineers. “Ho Hey” ile 2012’de yaptıkları başarılı çıkışın ardından Bruce Springsteen, Tom Waits, Bob Dylan ve Tom Petty gibi efsanelerden aldıkları ilhamla dünya çapında başarı kazandılar. Gülen yüzlerin ardındaki melankolik hikâyeleri anlatan, birer film senaryosu gibi işledikleri Stubborn Love”, “Ophelia”, “Angela” ve “Cleopatra” gibi incelikli ve dokunaklı şarkılarıyla ciddi bir hayran kitlesine ulaşan The Lumineers, 10 yıl gibi kısa bir sürede modern folk türünün en büyük grupları arasında yerini sağlamlaştırdı. Konserde The Lumineers öncesinde izleyeceğimiz grup ise Türkiye’nin en gözde yeni nesil topluluklarından Adamlar olacak. The Lumineers ve öncesinde rock müzikle mizahı harmanlayan, içine biraz da ironi katan Adamlar’ı izlemek için tüm müzikseverleri Parkorman’a bekliyoruz. 

    BİLET AL

    Hooverphonic - 14 Temmuz CUMA, Maximum UNIQ Açıkhava

    Belçikalı grup Hooverphonic İstanbul'da!  

    Kurulduğu 1996 yılından bu yana trip hop’u,  pop ve çok sesli elementlerle sentezleyen Belçikalı grup Hooverphonic, 14 Temmuz 2023 Cuma gecesi Uniq Açık Hava Sahnesi'nde konser vermek üzere Epifoni ve Kod Müzik organizasyonu ile İstanbul'a geliyor! Hooverphonic alışılmışın dışına çıkmayı seven bir grup. 25 yılı aşkın bir süredir, kendi benzersiz, anında tanınabilir soundlarını mükemmelleştirdiler. Alex Callier (söz yazarı/yapımcı) ve Raymond Geerts (gitarist) ilk günden itibaren grubun bel kemiği oldular. Çok çeşitli yetenekli şarkıcılarla birlikte çalıştılar ve 2020 sonbaharından bu yana Geike Arnaert'in ikonik sesiyle yeniden bir araya gelmekten mutlular.

    Hooverphonic,  "2Wicky", "Eden", "Mad About You", "Anger Never Dies", "Amalfi", "Badaboum" ve "Romantic" gibi hit parçalarla ülkemizde de oldukça seviliyor. Grubun Ocak ayından itibaren yeni şarkılarını da dinleyebileceğiz.

    BİLET AL

    ZHU - 29 Temmuz CUMARTESİ, Zorlu PSM & Turkcell Sahnesi

    Şehir festivali niteliği taşıyan ve yıl boyunca devam edecek etkinlik serilerinin ikinci ayağında, 2022 yılında Beatgate sunumuyla şehre ilk kez ayak basan ve yoğun ilgi gören, prodüktör ve müzisyen Zhu’yu, 29 Temmuz gecesi Zorlu PSM Turkcell Ana Sahne'de konuk ediyor.

    16 yıldır şehrin yeraltı kültürünü, seçkin özel partilerle bir araya getiren Beatgate, imzası olan kışkırtıcı görsel enstelasyonları ve benzersiz sahne tasarımlarıyla, sizi flörtöz bir geceye davet ediyor.

    BİLET AL

    Two Feet - 13 Ağustos PAZAR, KüçükÇiftlik Park

    Nefes kesici, özlem dolu vokalini ağır bas ritimleri, gitar riffleri ve derin elektronik süslemelerle dengeleyen New York merkezli şarkıcı/söz yazarı Bill Dess, sahne ismiyle Two Feet, ilk projesi ''Go Fuck Yourself'''in viral olmasıyla çok parlak geri dönüşler aldı ve Republic Records'la imzaladı. Daha sonrasında ''First Steps'', ''Momentum'', ''Hurt People'' ve ''I Feel Like I'm Drowning'' ile kalplerde global bir iz bırakan müzisyen romantik performansıyla unutulmazlar anlar yaşatıyor.

    BİLET AL

    Boris Brejcha - 16 Eylül CUMARTESİ, KüçükÇiftlik Park

    Geçen sene tüm biletleri tükenen Minimal Techno efsanesi 16 Eylül 2023 cumartesi günü ''Boris Brejcha In Concert'' konseptiyle %100 Music katkılarıyla bu sefer 3 saatlik performansıyla KüçükÇiftlik Park İstanbul'a geri geliyor! 

    ''The future will be Fcking Serious'' mottosuyla kurduğu plak şirketinin başarısı, tüm dünyada sayılamayacak sayıda sold-out konseri ve sürükleyici performansıyla Awakenings, Tomorrowland, Exit, Time Warp, Ultra gibi festivallerin vazgeçilmezi haline gelen maskeli kahramana, Deniz Bul ve Moritz Hofbauer eşlik edecek.

    BİLET AL

    Jan Blomqvist - 23 Eylül CUMARTESİ, Life Park

    Jan Blomqvist'in eşsiz minimal tekno ve organik vokaller karışımı, etkileyici canlı performansı ve kendine özgü şovuyla 23 Eylül tarihlerinde İstanbul'da sevenleriyle buluşuyor! 

    BİLET AL

    Asaf Avidan - 23 Eylül CUMARTESİ, Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi

    Son solo performansından bu yana beş yıl geçmesine rağmen, Asaf Avidan yeni ICHNOLOGY Solo Turu için tekrar sahneye tek başına dönüyor. 

    Önceki sevilen ve övgü alan solo turlarında olduğu gibi, hayranlarına yine unutulmaz bir geceye hazır olsun! Kendine has şarkıları, şarmant hikayeleri ve enerjik çoklu enstrümantal becerileri arasında mükemmel bir şekilde gezinen Avidan, sahnede tek başına görülmeye değer bir güç!

    İsrailli şarkıcı, söz yazarı ve müzisyen Asaf Avidan, “ICHONOLOGY Solo Tour 2023” kapsamında İstanbul’a geliyor! İlk olarak, İsrail Ordusu'nda askerlik yaparken müzik yapmaya başlayan ve daha sonra "Asaf Avidan & the Mojos" adlı grubuyle müzikseverlerle buluşan sanatçı "The Reckoning" (2008) ve "Poor Boy / Lucky Man" (2009) adlı iki albüm yayınladıktan sonra, 2011 yılında solo kariyerine odaklandı.

    Avidan, kırılgan sesi ve dokunaklı sözleriyle tanınan bir isim. Şarkı sözleri, genellikle aşk, kayıp ve intihar gibi ağır konulara odaklanıyor. Müziği, blues, rock, folk ve cazdan etkilenen Asaf’ın sevilen şarkıları arasında "One Day / Reckoning Song" (2012), "Different Pulses" (2012), "Love It or Leave It" (2013), “Over My Head” (2014), "Gold Shadow" (2015) ve "The Study on Falling" (2017) yer alıyor.

    BİLET AL

    David Garett - 18 Ekim ÇARŞAMBA, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu

    Müziğin dahi çocuğu, dünyanın en ünlü keman virtüözlerinden David Garrett, yeni albüm turnesi "ICONIC TOUR 2023" kapsamında Bayhan Müzik organizasyonuyla İstanbul, Ankara ve İzmir konserleri için Ekim 2023'de Türkiye'de.


    Sevilen klasiklerle birlikte pek çok rock ve pop klasiğini kendine özgü tarzıyla yorumlayan, albümleri ile rekor sayıda altın ve platin plak kazanan, konserlerinde milyonlarca izleyiciye ulaşan David Garrett, yeni albümü "ICONIC" te Bach, Dvořák, Gluck, Kreisler, Mendelssohn ve Schumann'ın müziklerini yeniden düzenleyerek kaydetti. Garrett albüm düzenlemelerinde gitaristi Franck van der Heijden ile çalışırken, düet düzenlemelerinde kendisine eski hocası Itzhak Perlman, yıldız tenor Andrea Bocelli, flütçü Cocomi ve trompetçi Till Brönner eşlik etti. 


    Ünlü müzisyen çocukken aşık olduğu efsanevi kemancıların eşsiz eserlerinden aldığı ilham ile hazırladığı "ICONIC" ile müzikseverlerin kalplerine girmeyi hedeflerken, dünya turnesi ile albümünü sahneye taşıyor.

    Ankara Konserleri 

    Massano - 26 Mayıs CUMA, Backyard Secrets

    Elektronik müzik piyasasını altüst eden parçalarıyla büyük beğeni toplayan ve kısa sürede dünyaca ünlü plak şirketi Afterlife'ın parlayan yıldızı MASSANO , 26 Mayıs Cuma gecesi Therapy with sunumuyla backyard secrets kabininde! Massano'nun Ankara'da gerçekleşecek bu performansını kaçırmamak için elini çabuk tut!

    İngiltere’nin Liverpool kentinde, kenar mahallelerin birinden çıkan ve müzik dünyasının zirvesine yol alan bir isim, Massano! Gerçek adı Sam Rose olan bu genç yıldız, sokak kültürünü çok iyi biliyor. Müziğinde de sokak kültürü tınılarını çok iyi bir şekilde yansıttığı söylemek mümkün. Özellikle Tekno müzikte bu tarzı yansıtabilmek için bir hikayenizin olması avantaj. Çıkış yaptığı dönemde ‘Eternity Sound’ imzası taşıyan çalışmalar gerçekleştirmiş olması, Massano hakkındaki dikkat çekici detaylardan biri.

    BİLET AL

    Chris Avantgarde - 2 Haziran CUMA, Backyard Secrets

    Anyma ile işbirliği yaparak 'Consciousness' ve 'Eternity' ile elektronik müzik piyasasını sallayan ve farklı bir boyuta taşıyan Chris Avantgarde ilk kez backyard secrets kabininde!

    Chris Avantgarde, İngiliz bir DJ ve müzik yapımcısıdır. Gerçek adı Chris Biesmans olan Avantgarde, 2014 yılında "Universe" adlı single'ıyla elektronik müzik sahnesindeki varlığını güçlendirdi. O zamandan beri, progressive house, techno ve trance müzik türlerinde çeşitli single ve remixler yayınladı. Ayrıca, dünyanın önde gelen müzik festivallerinde ve kulüplerinde çalma fırsatı buldu.

    BİLET AL

    Zaz - 14 Haziran ÇARŞAMBA, Congresium Ankara

    Sevinci paylaşın, eski ve yeni şarkıları dinleyin, karşılıklı gülümseyin, çözülmemiş bir Fransız kadın ZAZ'ın büyüsüne kapılın.

    Belki de ZAZ'ın kendini denemeyeceği bir müzik türü yoktur. Sebepsiz yere, en sevdiği yazarlar ve sanatçılar arasında besteci Antonio Vivaldi, şarkıcılar - Ella Fitzgerald, Edith Piaf ve İspanyol, çingene, Arap ezgilerinin icracılarını adlandırıyor.
    ZAZ'ın boğuk, şehvetli sesi, "Je veux", "Qué vendrà", "Si jamais j'oublie" ve "On ira" şarkılarının baş döndürücü başarısından sonra çoğalan dünya çapında binlerce hayranı büyüledi.
    Geleceğin yıldızı konservatuarda okudu, keman, gitar, piyano çaldı, koroda şarkı söyledi, folk, soul, caz ve blues gruplarında başladı.
    ZAZ'ın yaratıcı yolunda, çeşitli yarışmalarda ve festivallerde birçok zafer, platin, elmas diskler vardı ... Dünya, parlak, cüretkar, her türlü yaratıcı deneye hazır yeni bir şarkıcı keşfetti.

    BİLET AL

    David Garett - 21 Ekim CUMARTESİ, Bilkent Odeon

    Müziğin dahi çocuğu, dünyanın en ünlü keman virtüözlerinden David Garrett, yeni albüm turnesi "ICONIC TOUR 2023" kapsamında Bayhan Müzik organizasyonuyla İstanbul, Ankara ve İzmir konserleri için Ekim 2023'de Türkiye'de.


    Sevilen klasiklerle birlikte pek çok rock ve pop klasiğini kendine özgü tarzıyla yorumlayan, albümleri ile rekor sayıda altın ve platin plak kazanan, konserlerinde milyonlarca izleyiciye ulaşan David Garrett, yeni albümü "ICONIC" te Bach, Dvořák, Gluck, Kreisler, Mendelssohn ve Schumann'ın müziklerini yeniden düzenleyerek kaydetti. Garrett albüm düzenlemelerinde gitaristi Franck van der Heijden ile çalışırken, düet düzenlemelerinde kendisine eski hocası Itzhak Perlman, yıldız tenor Andrea Bocelli, flütçü Cocomi ve trompetçi Till Brönner eşlik etti. 


    Ünlü müzisyen çocukken aşık olduğu efsanevi kemancıların eşsiz eserlerinden aldığı ilham ile hazırladığı "ICONIC" ile müzikseverlerin kalplerine girmeyi hedeflerken, dünya turnesi ile albümünü sahneye taşıyor.

    BİLET AL

    İzmir Konserleri

    David Garett - 20 Ekim CUMA, İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu

    Müziğin dahi çocuğu, dünyanın en ünlü keman virtüözlerinden David Garrett, yeni albüm turnesi "ICONIC TOUR 2023" kapsamında Bayhan Müzik organizasyonuyla İstanbul, Ankara ve İzmir konserleri için Ekim 2023'de Türkiye'de.


    Sevilen klasiklerle birlikte pek çok rock ve pop klasiğini kendine özgü tarzıyla yorumlayan, albümleri ile rekor sayıda altın ve platin plak kazanan, konserlerinde milyonlarca izleyiciye ulaşan David Garrett, yeni albümü "ICONIC" te Bach, Dvořák, Gluck, Kreisler, Mendelssohn ve Schumann'ın müziklerini yeniden düzenleyerek kaydetti. Garrett albüm düzenlemelerinde gitaristi Franck van der Heijden ile çalışırken, düet düzenlemelerinde kendisine eski hocası Itzhak Perlman, yıldız tenor Andrea Bocelli, flütçü Cocomi ve trompetçi Till Brönner eşlik etti. 


    Ünlü müzisyen çocukken aşık olduğu efsanevi kemancıların eşsiz eserlerinden aldığı ilham ile hazırladığı "ICONIC" ile müzikseverlerin kalplerine girmeyi hedeflerken, dünya turnesi ile albümünü sahneye taşıyor.

    BİLET AL

    Müziğin insanlara sunduğu huzurun, coşkunun ve heyecanın tarifsiz güzelliğini 2023 yılında Türkiye'de gerçekleşecek birbirinden özel etkinliklerde bir kez daha yaşayacağız. Binlerce insanın bir arada, aynı hislerle müziğin ritminde kaybolacağı bu etkinlikler, herkesi bambaşka bir dünyaya taşıyacak. Sahne alan sanatçıların kalplerinden geçenleri bizlere aktaracağı, müziğin insanları birbirine kenetleyen gücünü hissedeceğimiz o anları kaçırmamalıyız. Çünkü müzik, yaşama anlam katan en güçlü araçlardan biri. Bu sebeple, 2023 yılında Türkiye'de gerçekleşecek müzik etkinliklerine katılarak kendimize müziğin sunduğu o muhteşem dünyada yer açmalıyız. Geleceğin müziğinde buluşmak dileğiyle.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.