İşte Yakında Gelecek Will Smith Projeleri!

İşte Yakında Gelecek Will Smith Projeleri!
  • 0
    0
    0
    0
  • Will Smith, kaliteli oyunculuğu ile hemen hemen herkesin filmlerde görmek istediği bir isim. Bu yazımızda Will Smith'in, yakında yayınlanacak olan projelerini derledik. Keyifli okumalar..
    1. Gemini Man (2019)
    Gemini Man, Ang Lee’nin yönettiği, başrollerini Will Smith, Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen ve Benedict Wong'un paylaştığı, 11 Ekim 2019 tarihinde vizyona girecek bir Amerikan bilim kurgu-gerilim filmidir.
    2. Spies in Disguise (2019)

    Blue Sky Studios tarafından üretilen Spies in Disguise, bilgisayar animasyonlu bir casus komedi filmidir. Nick Bruno ve Troy Quane'nın yönettiği, başrollerini Tom Holland, Will Smith ve Karen Gillan'nın üstlendiği filmin, 25 Aralık 2019 tarihinde vizyona girmesi planlanıyor.
    3. Bad Boys For Life (2020)
    Bad Boys for Life, Adil El Arbi ve Bilall Fallah tarafından yönetilen, Jerry Bruckheimer ve Will Smith tarafından hazırlanan bir Amerikan aksiyon-komedi filmidir. Bad Boys ve Bad Boys II ile Bad Boys serisinin, üçüncü ve son filmidir.
    4. King Richard
    King Richard, Venus Williams ve Serena Williams'ın babaları Richard Williams'ın, profesyonel hayatı ve kızları ile olan ilişkisini konu ediyor. Filmin yönetmenliğini Reinaldo Marcus Green üstlenirken, Richard Williams karakterinde, Will Smith'i izleyeceğiz.
    5. Bright 2
    David Ayer'in yönetmenliğini üstlendiği Bright'ın devamı niteliğinde olan filmin başrolünde, bir kez daha Will Smith'i izleyeceğiz. 2017 yapımı olan Bright; Orkların, elflerin ve insanların bir arada yaşadığı dünyamızda oluşan; ırksal gerilim, terör, toplum içi sınıflar, polis şiddeti ve daha bir çok sosyal sorunu gözler önüne sermişti.
    6. Brilliance
    Marcus Sakey'in, aynı adlı kitabından filme uyarlanacak olan Brilliance'ın başrolünde Will Smith'in olacağı kesinleşti. Ayrıca filmin kadrosuna Noomi Rapace'de katıldı. Bilim kurgu türünde olacak olan filmin yönetmen koltuğunda Julius Onah'ı göreceğiz. David Koepp ise Marcus Sakey'in kitabını senaryolaştırma görevini üstlenecek. Filmde, savaş başlatmak isteyen teröristler ile muhteşem yetenekleri olan federal ajanların hikâyesini izleyeceğiz.
    7. The Council
    The Council, 1970'lerde Harlem'de faaliyet gösteren, yedi gangster tarafından işletilen, organize bir suç sendikasının öyküsünü anlatmayı hedefliyor. Bu suç sendikası, uyuşturucu oyununu devrim yaratarak finanse eden, kendi kendine yeten ve kendi kendini yöneten, Afro-Amerikan bir şehir devleti kurmayı hayal ediyor. Başrolünde Will Smith yer alırken, filmin yönetmenliğini kimin yapacağı ve ne zaman yayınlanacağı belirsizliğini koruyor.  

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.