John Wick: Chapter 4'un Çıkış Tarihi Belli Oldu!

John Wick: Chapter 4'un Çıkış Tarihi Belli Oldu!
  • 0
    0
    0
    0
  • John Wick: Chapter 3 - Parebellum, şu ana kadar Dünya genelinde 93 milyon ABD dolarını aştı ve geçen hafta sonu en yüksek iç piyasa hasılatı olarak Avengers: Endgame'i geçmeyi başarmıştı. Bugün ise John Wich hayranlarını sevindirecek bir haber geldi. John Wick metin kulübünün üyelerine gönderilen bir kısa mesajda, John Wick: 4 Chapter'in 21 Mayıs 2021'de vizyona gireceği ortaya çıktı ve bu bilgi yönetmen Chad Stahelski tarafından da doğrulanmıştı.

    John Wick'in yönetmeni Chad Stahelski daha önce seyirciler gişedeki filmleri desteklediği sürece John Wick serisinin devam ettireceğini söylemişti.

    Stahelski bir konuşmasında;''Bu filmleri yapmaktan zevk alıyorum çünkü sınır yok. Kendi mitolojimizi yaratıyoruz ve hem yolumuzdan çıkmayan hem de kötü kararlarda bizi destekleyen bir ekibimiz var. Eğer insanlar filmi seyrederlerse ve bize geri dönüş yaparlarsa para kazanırız. Keanu ve benim günlerce düşündüğümüz bazı fikirlerimiz var. Kariyerimin geri kalanında burada yaşayabilirim. İnsanlar bundan hoşlanır ve daha fazla izlemek isterlerse, kariyerinizi harcamanın daha kötü yollarını düşünebilirim. Ama biliyorsun, biz eğlence işindeyiz. Seyircinin bunu çözmesine izin vereceğiz.'' diyerek John Wick hayranlarına serinin devam filmleri gelmesi konusunda epey umutlandırdı.

    Dördüncü bir John Wick filminde neler olacağını tahmin etmek çok zor ama yine seriye yakışan bir film olmasını umuyoruz. Kaynak: 1    

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.