John Wick: Chapter 3 Amerika'da Avengers: Endgame'i Tahtından İndirdi

John Wick: Chapter 3 Amerika'da Avengers: Endgame'i Tahtından İndirdi
  • 0
    0
    0
    0
  • Başrolünde Keanu Reeves'in oynadığı ve yönetmenliğini Chad Stahelski'nin yaptığı, hayranları tarafından uzun süredir beklenen John Wick 3: Parabellum filmi 15 Mayıs tarihinde vizyona girdi. John Wick serisinin final filmi olan Chapter 3 - Parabellum, gişe değerleri iyi giden Avengers: Endgame'i tahtından indirmeyi başardı. Pokemon Detective Pickachu filmi ise ikincilik koltuğunu kaptırdı.

     John Wick 3: Parabellum, açılışta 58 milyon dolar ile gişe yaptı ve gişe beklentilerinin ortalama bir başlangıç ile başladı.

     Avengers: Endgame ise ancak 27 milyon dolar gişe yapabildi. Pokemon Detective Pickachu filmi 6 milyon dolar gişe ile bu hafta beklentinin epey aşağısında kaldı. Ayrıca Avengers: Endgame, hasılatını 769 milyon dolara çıkarttı. 700 milyon dolar barajını aşan Marvel yapımı film, Star Wars: The Force Awakens'ın 2015 yılındaki rekorunu geçmeyi amaçlıyor. John Wick 3: Parabellum ülkemizde ise ilk hafta gişe rakamlarına göre diğer iki serisine göre daha fazla ilgi gösterildi. Serinin çıkan en son filmi olması ve söylentilere göre ilk iki filminden daha heyecanlı, daha kaliteli aksiyon sahnelerinin olması sinemaseverlerin ilgisini oldukça fazla çekmiş diyebiliriz.

     Bana göre ise John Wick: Chapter 3, heyecanlı aksiyon sahneleri arayan ve biraz da gülmek isteyen sinema izleyicilerinin mutlaka gitmesi gereken bir film diyebilirim.

    Kaynak: 1

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.