Bethesda'nın Starfield Antolojisi

Bethesda'nın Starfield Antolojisi
  • 1
    0
    0
    0
  •    Bethesda, 6 Eylül 2023 tarihinde oyunseverlerle buluşacak olan Starfield oyunu için reklam çalışmalarına devam ediyor. AMD ile yaptığı işbirliği ve oyun grafiklerinin kalitesiyle ilgili bir çok tartışmaya sebep olan Bethesda, Starfield'ın potansiyel pazar payını büyütmeye kararlı gibi duruyor.

       Fallout 4, The Elder Scrolls V: Skyrim gibi yapıtlara imza atan başarılı bir ekibin elinden çıkan Starfield, oyuncularına unutulmayacak bir uzay macerası vadediyor. Bethesda, tanıtım projesi kapsamında, Starfield evreninde yaşayan insanların ve yaşadıkları çevreler hakkında ufak bilgiler sunan 3 bölümlük bir çizgidizi serisi yayınladı: "The Settled Systems – A Starfield Animated Anthology."

    1 - "Supra Et Ultra"

       Hikayemiz, Yerleşik Sistemlerin en çok arzu edilen bölümü olan, Birleşik Kolonilerin başkenti Yeni Atlantis şehrinde yaşamak isteyen bir kurye pilotunu anlatıyor.

       Teslimat görevi sebebiyle Yeni Atlantis şehrine gelen Kent, şehrin ve kolonilerin güvenliğini sağlayan UC Vanguard'a katılır. Görevlerinde hızlıca yükselen Kent, nihayet hayalini kurduğu macera dolu görevlere ve statüye kavuşmuştur.

     

    2 - "Where Hope Is Bulit"

       Ünlü Koloni Savaşları esnasında Akila Şehri'nde yetim kalan Vanna, yıldızları keşfetmenin hayaliyle büyümüştür ve bunu başarabilmek için sadece bir gemiye ihtiyacı vardır. Bir gemi tamircisi olan Vanna, bu sayade şehrin her yerine kolaylıkla ulaşabilmektedir.

       Gemisinin çalışması için sadece bir tek parçaya ihtiyaç duyan Vanna, bir soygunu önler. Hayatını kurtardığı adam, Vanna'ya para verir ancak o esnada adamın gemisini görür ve parçayı alıp alamayacağını sorar. Adam geminin parçasını verir ve Vanna, yıldızlara doğru yolculuğuna başlar.

     

    3 -"The Hand That Feeds"

       Yaşamlarını, birlikte yaptıkları hırsızlıklarla sürdüren Ada ve ortağı Harper, bir gün yaptıkları hırsızlığın ardından ganimetleri paylaşırken, silah sesi duyarlar. Sesin geldiği yöne giderler ve büyük bir Ryujin Industries adlı şirketin kuryesiyle karşılaşırlar. Kurye soygundan son anda kurtulmuştur. Ada'nın ortağı kuryeyi soymak istese de, Ada buna karşı çıkar ve kuryeyi kurtarır. Bunun karşılığında şirket, Ada'ya kendisine ait bir gemi, silah ve kimlik verir.

       Starfield tartışmalara sebep olan özelliklerini iyileştirir mi bilemesem de , mini animasyonlarda işlenen hikayelerin oyuncularda merak uyandıracağını ve oyuna daha ilgiyle yaklaşacaklarını düşünüyorum. 


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.