Across The Spider-Verse Filminde Bir Easter Egg Bulundu

Across The Spider-Verse Filminde Bir Easter Egg Bulundu
  • 1
    0
    0
    0
  •    Dikkat! Spoiler içerir!

              

              

       "Spider Man: Spider-Verse" filminin devamı olan "Spider Man: Across The Spider-Verse" filmi henüz vizyona girmeden, hem de vizyona girdikten sonra çeşitli konularda çok konuşulan bir yapım oldu. Aslında burada, spoiler ihtimaline karşı giriş bölümünü biraz uzatmaya çalıştığımı söyleyebilirim.

       Across The Spider-Verse filminin iki farklı versyonu olduğu iddiasını merak eden Chisei adlı kullanıcı, takipçilerine "İnsanlar, Miguel yardım istediğinde, Lyla'nın onunla dalga geçtiği sahnenin iki farklı versiyonu olduğunu söylüyor. Bir tanesinde Miguel ile tavşan filtreli selfie çekiyormuş, diğerinde de Miguel'i işaret ediyormuş?? DOĞRU MU BU?" sorusunu soruyor.

       Bunun üzerine Chisei'ye iki video geliyor. Bu videoları izleyip ikisini de Twitter'a yüklüyor ve bu easter egg detayını takipçileriyle paylaşıyor.

       Yalnız burada ufak bir detay daha var. Across The Spider-Verse editörlerden biri olan Andrew (Andy!) Leviton bu tweeti "İnsanların bunu ne zaman farkedeceğini merak ediyordum...." alıntısıyla paylaşıyor

       2 Haziran'da gösterime girmesinin ardından dedikodular, yasaklar, olumlu ve olumsuz eleştirilerle gündemde kalmayı başaran "Across The Spider-Verse" filminin, başka hangi sürprizleri barındırdığını ilerleyen zamanda göreceğimize inanıyorum. 

    Videolar: 1, 2

    Yakalamalar (sinema içerisinde çekildikleri için kaliteli değiller):


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.