Marvel Evreni'nin Düşük Puanlı 4 Filmi

Marvel Evreni'nin Düşük Puanlı 4 Filmi
  • 1
    0
    0
    0
  •    Marvel Sinematik Evreni'nde geçen ve seyircilerden beklenen puanlamayı alamayan 4 Marvel filmi.

    The Incredible Hulk (2008) - 67%

       Film, maruz kaldığı gama ışını sebebiyle hücreleri etkilenen ve sinirlendiğinde yeşil bir dev haline gelen Bruce Banner'ın, çözüm bulmaya çok yaklaşmışken The Abobination ile karşılaşmasını anlatıyor. 

    Thor: The Dark World (2013) - 66%

       Antik dönemlerde Kara Elfleri yenilgiye uğratan Asgard tanrıları, Kara Elflerin elindeki Aether silahını da ele geçiririler. Bu silahın yok edici gücünü tüm alemlerden uzak tutmak için çok gizli bir yere gömerler. Aradan geçen uzun yıllar sonra Aether Jane Foster tarafından bulunur ve bedeni taşıyıcı hale gelir. Thor, Jane'i Asgard'a gelmeye zorlar çünkü Dünya'da kalırsa 9 aleme zarar verecektir.

    Thor: Love And Thunder (2022) - 63%

       Thor ve Jane, ailesini kaybettikten sonra, kendisine yardımcı olmadıkları için tüm tanrıları yok etmeye karar veren Kasap lakaplı Gorr'u durdurmaya çalışırlar. Ancak tüm gücünü gölgelerden alan Gorr'u yenmek ve hikayesini öğrenmek kolay değildir.  

    Ant-Man And The Wasp: Quantumania (2023) - 46%

        Avengers: Endgame'de yaşanan olaylar sonrasında iyice tanınır hale gelen Scott Lang, kızı Cassie'nin yaptığı bir sinyal göndericiyi çalıştırınca, tüm ailesiyle birlikte kuantum alemine geçer. Ant-Man olan Scott Lang, ailesiyle birlikte kendi boyutlarına dönmek için türlü maceralar yaşayacaktır.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.