Kan Akıtan Gitar Telleri

Kan Akıtan Gitar Telleri
  • 0
    0
    0
    0
  • Konumuz Jonathan adında bir gencin hayatı. Bu Jonathan'ın bir abisi var ailesi onu seviyor Jonathan'ı pek takmıyorlar, büyük oğlumda büyük oğlum mantığı var. Jonathan abisini seviyor ama yinede bir gün nerde bir şey siksem orda saksağan biter hesabı abisi gg oluyor. Jonathan gitarını alıp ünlü olma amacıyla yollara düşüyor. Alkol, seks ve uyuşturucunun içine düşüyor. Charlie adında kolpa bir menajerle tanışan Jonathan bir falcıya gider. Hani bu şu güzel kıza gül alasın falcılarından değil ama kahve falına 100 lira verilen falcılardan. Falcı bacı onuyu uyarıyor ama Jonathan "Ben Crimson Idol olmak istiyorum. Herkes köpeğim olacak."der. Ondan sonra bu kolpa menajer Charlie yardımıyla Jonathan tövbe estağfurullahlık oluyor ama nasıl ünlenmek alkol, seks, daha çok seks, biraz daha seks, uyuşturucu ve seks derken. Sorgulamaya başlıyor ya bu çevremdeki herkes param ve ünlü olduğum için yanımda der. Anasını arar anası da fettan seni doğurmadım sıçtım, itin götüne sokup çıkarıyor bizim Jonathan'ı. Tabi bunları duyunca iyice depresyona giriyor. Jonathan en son çok sevdiği gitarın tellerini söküp intihar eder ve son.

     

     

    <iframe src="https://open.spotify.com/embed/album/1qIXNs2KIv1DfO01lwoUfz" width="300" height="380" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

     

    Albüm Blackie'nin hayatından fazlaca esinlenerek yazıldığı için. Blackie acayip abi bunları yaşadık yav deyip acılı acılı söylemiş vokale etki etmiş kısaca.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.