Dekorasyonda Moda: Home Mağazalar

Dekorasyonda Moda: Home Mağazalar
  • 0
    0
    0
    0
  • Kalbinizde bir modacı olduğunda, sadece giyinmek ile değil, aynı zamanda ev dekorasyonu yoluyla da modayı seviyorsunuz. Bugün evin içini dekore etmek, giyinmek kadar önemli bir hale geldi. Hazır giyim markalarının çoğu artık kendi başlarına bir dekorasyon çizgisi sunuyor. "Hazır giyimdeki moda markalarının ev segmentine yönelmesi, global pazarda öne çıkan bir trend. Onları bu alana iki önemli faktör çekiyor. İlk sırada sektörün devasa büyüklüğü var. İkinci sırada ise bu alanda henüz yeterince güçlü markaların oluşmaması yer alıyor. Artık yılların ev tekstilcileri, sadece birbirleriyle değil, ünlü moda markalarıyla da rekabet etmek zorunda. Çünkü, bu canlanmaya kayıtsız kalamayan birçok moda markası, birbiri ardına ev segmentine yöneliyor." (Capital Dergisi) Türkiye'de en çok tercih edilen home mağazalar olan Mudo, H&M, Marks&Spencer ve Zara markalarının 2019 yaz kataloglarına bir göz atalım.

    Home konseptli mağazacılığın Türkiye’deki öncüsü: MUDO

    Etnik, egzotik, şık, modern ya da klasik... Her bütçeye göre, çok çeşitte parçaya sahip Mudo Concept, müşterilerine iç ve dış mekan mobilyadan aydınlatmaya, banyo ve mutfak ürünlerinden ev tekstiline, dekoratif ürün seçeneklerinden sayısız hediyelik seçkisine uzanan on binlerce alternatif sunmaktadır.  

    Bu alandaki bir başka örnek ünlü İngiliz markası: Marks&Spencer

    Evde kendi ada cennetinizi oluşturmak için tüm parçalar Marks&Spencer'da mevcut. Modern ve minimal bir tarza sahip İngiliz evlerinin görünümünü M&S Home ile yakalayabilirsiniz. M&S 2019 yaz koleksiyonunun eğlenceli ve şık aksesuarlarıyla evinize bir kişilik ekleyin, iç mekanınıza taze bir soluk getirin.  

    Hızlı moda lideri: H&M

    Hızlı moda lideri elbette müşterilerini evlerine çekme fırsatını değerlendirdi. En ilham verici mekanlarda gördüğünüz ürünlerle hızla belirleyici oldu. Kıyafetlerine benzer şekilde, H&M Home, çok şık ve havalı olan ve aynı zamanda bir servet harcamadan rafları ve parçaları rahatça doldurmayı kolaylaştıran harika bir fiyat noktasında tasarlıyor. 

    Dünyanın en büyük moda grubu Inditex'in amiral gemisi: ZARA

    Sizi rüya gibi yerlere götürecek sofistike basit bir yaşam tarzı, doğal güzellikler getiren hafif yaz renklerinin canlı enerjisi... Zara Home, çağdaş yaşam tarzları ve iç mekan için en son estetiği oluşturmak amaçlarına değiniyor. Zara 2019 yaz koleksiyonu ile rustik, doğal ve saflığı uyandıran bir atmosfer yaratabilirsiniz. 

      "Peki gerek yerli gerekse yabancı moda markalarının iştahını kabartan ve pazara girmelerine neden olan tüm bu gelişmeler, ev tekstili sektörünün asıl oyuncularını nasıl etkiliyor? Hem hazır giyim sektörü temsilcileri hem ev tekstili üreticileri rekabetin her türlüsünün kaliteyi getireceğini savunuyor." (Capital Dergisi)   Kaynak

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.