İlham Alacağınız 7 Ünlünün Yeni Yıl Evleri

İlham Alacağınız 7 Ünlünün Yeni Yıl Evleri
  • 1
    0
    0
    0
  • Çoğu konuda ilham aldığım Pinterest ve Instagram'ı bu sefer bir kenara bırakarak ünlülerin ''Christmas'' için süsledikleri yeni yıl evlerinden ilham almaya karar verdim. Sizi de benim girdiğim gibi uçsuz bucaksız bu şahane dekorasyonlarla baş başa bırakıyorum. İşte ilham alacağımız 15 ünlünün o harika evleri.

    Kylie Jenner

    Belki bu yazıma Kris Jenner ile başlasam çok daha doğru bir seçim olurdu ancak karşıma ilk çıkan fotoğraflardan birisi Kylie Jenner’ın 2017 yılında kendi evinde kurduğu bu 20 metrelik çam ağacı oldu. Karla kaplı olan bu ağaca Jenner, bildiğimiz yılbaşı renklerinden farklı olarak pembe ve beyaz ile süslerle resmen hayat vermiş. İlham aldığım ve adını ''Fresh Pembe'' olarak adlandırdığım tarza ne kadar da yakın bir tarz bu böyle. Kylie, bu işi biliyor. 

    Kris Jenner

    Mekanın sahibi geri geldi bebeleri pistten alalım. Kris Jenner, son zamanlarda parti düzenleme işini kızlarına bırakmış olsa da bu muhteşem ötesi düzenlemeyi hafızamızdan silmesi çok zor. En sevilen, belki de en çok kullanılan renkleri kullandığı bu devasa çam ağacına, merdivende bulunan diğer ışıklandırmalara ve hepsine ayrı ayrı aşık oldum. -Sizin de aşık olduğunuza eminim.-Yılbaşı konseptini en çok yakıştırdığım ve yakından takip ettiğim bu eve umarım bu sene yeniden aşık olurum. 

    Kelly Pipa

    Kendisini çok yakından tanımasam da sizler için bu yazıyı hazırlarken bu şirin tombul ağaç sürekli karşıma çıktı. En sevdiğim çam ağacı şekillerinden biri olan bu ağaçta, Kelly Pipa elini korkak alıştırmamış, bol süs ve ışıklandırma ile şahane bir görüntü elde etmiş. Eline sağlık Pipa, muhteşem ötesi bir ağaç olmuş. 

    Rachel Ray

    Rachel Ray’in 2016 yılında hazırlamış olduğu bu ağaç beyaz ve gümüşün hakimiyeti altında desem yeridir. Üzerine hafif kar yağmış efekti verilen bu güzel ağaç, evin sahip olduğu rustik havaya da çok güzel uyum sağlamış. -Yazar artık ağaçlar konusunda kendini dizginlemeye çalışıp daha sakin yorumlar yapmaya çalışıyor.

    Joanna Gaines

    Aramızda Joanna Gaines’i tanımayan yoktur sanırım. Varsa da hemen üzerine Fixer Upper’ın bölümlerini atalım da Gaines’in o sihirli dünyasına girsin ve uzun bir süre oradan çıkamasın. Eşi Chip Gaines ile birlikte evlere ruh veren bu muhteşem tasarımcının yılbaşı konseptli evi bize ilham olmayacak da kime ilham olacak. 5 çocukları ile birlikte harika bir aileye sahip olmanın yanı sıra birlikte ağaç kurmalarına kadar her şeyleri kusursuz ve tatlı olan bu ailenin ilham dolu evleri ile sizi baş başa bırakıyorum. -Ayrıca size sahip oldukları pansiyonu Christmas için hazırladıkları bölümü izlemenizi de tavsiye ederim. Christmas filmleri tadında bir bölümdü 

    Steve Harvey

    Maviyi normal hayatımda çok seven biriyken yılbaşında sanırım mavi rengini bir o kadar sevemiyorum. Bütün o sıcak ve parlak renklerin yanında bana soğuk ve mat geliyor. Fakat ilham açısından ve maviden vazgeçmem diyenler için Steve Harvey’in 2017 yılında çok tatlı ve bir o kadar da cool görünen mavi penguenleri ve mavi, beyaz süslemeler ile renk verdiği çam ağacı size çok güzel bir örnek olabilir. 

    Martha Stewart

    Çoğumuzun ismine aşina olduğumuz Martha Stewart, farklı bir yorum getirip evinin bahçesinde bulunan ağaçlara gümüş süslemeler ile renk vermiş. Çam ağacı süslemeyi sevdiğim kadar farklı objelerde yılbaşı renkleri ve süslemeleri ile renk vermeyi de seviyorum. Martha Stewart da yaratıcılığını konuşturan isimlerinden biri.

    Umarım ünlülerin evleri ve fikirleri sizin de kendinize yaratacağınız güzel fikirler için bir ilham olmuştur. Yeni yılınız yeniden kutlu olsun!


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.