Yeni albümleri “Fishing For Fishies”i cuma günü piyasaya süren King Gizzard & The Lizard Wizard, Türkiye saatiyle pazartesiyi salıya bağlayan gece 01:00’de hayranlarının sorularını cevaplayacak.

[AMA ANNOUNCEMENT] King Gizzard & The Lizard Wizard on Monday, April 29th @ 3 PM PST / 6 PM EST / 10 PM GMT (Tuesday, April 30th @ 8:00 AM AEST) from indieheads

Reddit üzerinden yapılacak olan soru – cevap, r/indieheads subreddit’inde yapılacak. King Gizzard & The Lizard Wizard aynı zamanda r/indieheads’deki ilk soru – cevabı 2015’te yapmıştı.

Grup, aynı zamanda uzun bir turneye çıkıyor. Avustralya, Büyük Britanya, Avrupa ve hatta Japonya’yı kapsayan bir turne: http://kinggizzardandthelizardwizard.com/?fbclid=IwAR17QS1N08bWXDC24CMAnwSbYENVTdWhyFYMb77-msk8I7G3eXfdLO3_PjI

King Gizzard & The Lizard Wizard’ın yeni albümü “Fishing For Fishies”i buradan dinleyebilirsiniz:

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here