Kadirhan Simav’dan çıkış şarkısı:“Tut Elimden”

Kadirhan Simav’dan çıkış şarkısı:“Tut Elimden”
  • 0
    0
    0
    0
  • Kırmızı Reçete grubundan tanıdığımız Kadirhan Simav ilk çıkış şarkısı “Tut Elimden”i On Air Music Co. markasıyla yayımladı. Şarkıya Oğuz Sert de eşlik ediyor.
     

     

    Kadirhan Simav şarkı ile ilgili olarak:“Tut Elimden parçası gündelik koşuşturmalardan ve üzücü tecrübelerden içindeki çocuğun varlığını unutmuş ve o masum çocuğun varlığını aşık olarak tekrar hatırlamış bir yetişkinin hikayesini anlatıyor. Şarkıdaki karakter, o gözleri parlayan çocukla tekrar buluşmanın ve geçmişin masum güzelliklerini aşık olduğu kadının gözlerinde bulmuştur. Karakter, şarkının sözlerinde hayatta mutluluğun içsel bir yolculuk olduğunu anlatır. İçindeki çocukla tekrar bağlantı kurduğunda, yaşamın güzelliklerini yeniden keşfetmiştir. Gözlerine bakmış bir sevgiliyle yaşadığı anların değerini anlar, yaşamın güzelliklerini fark eder. Karakter bu güzelliklerin kendisini her zaman o masum çocukluğunda yaşıyormuş gibi hissettireceğine inanır. Şarkı, içimizdeki çocuğun yaşamımızı zenginleştiren bir hazine olduğunu vurgular. Karakter, “Tut elimden” diye seslenerek bu güzelliklerin, masumluğun ve o küçük çocuğun her zaman yanında olmasını ister.” açıklamasında bulunuyor.
     


     
    Kapak çalışmasında da -şarkının ruhuna uygun olarak- müzisyenin çocukluk fotoğrafının kullanıldığı “Tut Elimden”i dijital müzik servislerinden dinleyebilirsiniz:

     

     

    Kadirhan Simav ft. Oğuz Sert - Tut Elimden (Lyric Klip)


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.