Filmlerdeki Etkileyici Replikler

Filmlerdeki Etkileyici Replikler
  • 4
    0
    0
    0
  •  "Hayatı kontrol edecek her şeyden vazgeçtim. İkimiz için ve bir tek şey için yaşıyorum. Seni sevmek için seni mutlu etmek için. Şu anı en iyi şekilde yaşamak için…"     Sweet November (2001)

     

     ''İntikam iyi bir şey değil Mathilda, unutmak daha iyi. Birini öldürdükten sonra hiçbir şey aynı kalmaz. Hayatın ebediyen değişir.''              Leon: The Professional (1994)

     

     “Ben dürüst değilim ve dürüst olmayan bi adamın dürüst olmayışına her zaman güvenebilirsiniz. Dürüstçe söylüyorum bunu. Asıl dikkat etmeniz gerekenler dürüst olanlardır, çünkü ne zaman gerçekten aptalca bişey yapacaklarını asla tahmin edemezsiniz.”      Pirates of Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003)

     

    ”Hayatımda hak etmediği sürece kimseye kelek atmadım. Anladın mı? Bu dünyada sahip olduğum tek şey cesaretim ve verdiğim sözler. Kimse içinde sözümden dönmem.”       Scarface (1983)

     

    "Delilik yer çekimi gibidir; sadece hafifçe itmek yeterlidir."     The Dark Knight (2008)

     

     "Her zaman doğru yolu biliyordum ama asla seçemedim, neden doğru yolu bulamadım biliyor musunuz? Çünkü bu cesaret ister…"                  Scent of a Woman (1992)

     

    "Hayatta yaptıklarımız, sonsuzlukta yankılanır."          Gladiator (2000)

     

    "Rüzgarın sesini duyuyor musun baba? Annem, rüzgarla ilgili ne söylerdi, hatırlıyor musun? Rüzgar, güçlü kökleri olan bir ağacı yenemez."                   The Revenant (2015)

     

    "Hayata anlam veren şey; ölümdür. Günlerinin sayılı olduğunu bilmektir."              Doctor Strange (2016)
      

      

      

                                                                               


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.