Mahmut Orhan ve Botan Beyaz %100 Müzik Projesinde Bir Araya Geliyor

Mahmut Orhan ve Botan Beyaz %100 Müzik Projesinde Bir Araya Geliyor
  • 0
    0
    0
    1
  • “%100 Müzik Sunar; Take the Stage” projesi, müziğin gücünü kullanarak dünyanın dört bir yanındaki sanatçılar ve müzikseverler için benzersiz deneyimler yaratmaya devam ediyor. “Take The Stage” projesinde her yıl, müziği dünyanın her yerinde ilgiyle takip edilen bir star ile öğrenimlere açık olan bir yükselen yıldız bir araya geliyor ve birlikte yeni bir şarkıya imza atıyorlar. Bu yolculuk her sene yükselen yıldız için star olma yolunda öğretici olurken, star açısından da mentorluk deneyimi ile farklı perspektifler görmesine olanak sağlıyor.

    Bu proje kapsamında geçmişten günümüze ortaya çıkan eserler ise şu şekilde;

    • David Guetta ile “Music Unites” – David Guetta'nın müziğin birleştirici gücünü vurguladığı "Get Together"

    • Jason Derulo  ile “Take the Stage” – Jason Derulo’nun dünyanın dört bir yanındaki gelişmekte olan sanatçılara unutulmaz bir mentorluk deneyimi yaşattığı “Slidin’”

    'Feel' ve '6 Days' gibi büyük hitleriyle tanınan Mahmut Orhan, 15 Eylül tarihinde çıkacak olan yeni parçası 'Backwards'da Türkiye’nin yükselen sesi Botan Beyaz ile birlikte çalıştı ve şarkının yapım aşamasında genç yeteneğe mentorluk yaptı.

    Mahmut ve Botan, stüdyoda birlikte geçirdikleri süre boyunca, müzik endüstrisinde başarılı olmak için neler gerektiğini konuştular ve Mahmut'un Türkiye'nin ve dünyanın en popüler DJ'lerinden biri olmasına yol açan performans, yapımcılık ve şarkı oluşturma deneyimlerini paylaştılar. 

     

    İki değerli sanatçının “%100 Müzik Sunar; Take The Stage” projesi ile ilgili düşüncelerine daha yakından bakalım:

     

     

    %100 Müzik Hakkında;

    %100 Müzik, müziği, insanları "daha fazlasına açık" kalmaya ve konfor alanlarının dışına çıkmaya teşvik eden bir platform olarak kullanıyor. Müzik dünyasında bu, farklı kültürlerden ve geçmişlerden insanları bir araya getirerek hem müzikseverler hem de sanatçılar için yeni deneyimler yaratmak anlamına geliyor. Buradaki fikir, her zaman keşfedilecek yeni bir şey olduğu- yeni müzik, yeni arkadaşlar, yeni yerler, yeni deneyimler.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.