Gigi Hadid, gözaltına alındı.

Gigi Hadid, gözaltına alındı.
  • 2
    0
    1
    0
  • Geçtiğimiz hafta, Gigi Hadid'in ABD'den Cayman Adaları'na uçtuğu sırada pot (marihuana) ve uyuşturucu eşyaları taşıma suçlamasıyla tutuklandığı ve suçlandığı doğrulandı. 

    Hadid, 10 Temmuz'da özel bir jetle Owen Roberts Uluslararası Havaalanı'na indi ve bagaj işlemlerini tamamladı.

    Gümrük ve sınır kontrolünde çantaları tarayıcıdan geçirdi ve el ile arama yapıldığında, küçük miktarda esrar ve içme eşyaları bulundu.

    GCB, esrarın sadece kişisel kullanım için olduğuna karar verdi, ancak Gigi ve seyahat arkadaşı, esrar ithalatı ve bu eşyaları taşıma suçlamasıyla tutuklandı. Cayman Adaları'nda gözaltına alındı, kefalet için düzenleme yapıldı ve daha sonra dava süreci boyunca serbest bırakıldı.

    Gigi'ye 1.000 dolar para cezası verildi ve suçlu olarak kayıtlara geçirilmediği belirtildi.
     Bu durum sonucu Cayman polisleri rüşvet iddialarını reddederek şu açıklamaları yapıyorlar:
    "Memurlarımız, Gigi Hadid tarafından kendilerine yöneltilen rüşvetle ilgili suçlamayı kesin bir dille reddetmektedir. Ancak Bayan Hadid'i, iddiasını destekleyecek herhangi bir kanıt olup olmadığını belirlemek amacıyla bağımsız olarak inceleyebilecekleri Mesleki Standartlar Birimimize resmi şikayette bulunmaya davet ediyoruz."

    Bir kaynağa göre bulunan marihuananın kişisel çantasında olmadığını, seyahat ettiği kişilerden birinin çantasında bulunduğunu söyleniyor.

    Kaynağa göre, yetkililerin iddia edilen şekilde rüşvet almak istediklerini ancak Gigi'nin bunu reddettiğini ve yerine yasal sonuçları seçtiğini aktarılıyor.
    Kaynak: TMZ


    Yorumlar (1)
    • 1.000 dolar para cezası komik olmuş. Çoğu ünlü kullanıyor yanlış yerde yakalanmış olması kötü tabi ama kendisinin çok umrunda olduğunu sanmıyorum. Herkes Taylor ile Gigi nasıl arkadaş olabilir diye bağırınmaya başladı ama muhtemelen Taylor’da kullanıyordur dhahahsha

      Yorum Bırakın

      Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.