Kanye West, GAP'i Çalışmalarını "Kopyalamakla" Suçladı

Kanye West, GAP'i Çalışmalarını "Kopyalamakla" Suçladı
  • 1
    0
    0
    0
  •       Kanye West, son dönemlerde GAP iş birliği ile ortaya çıkardığı ürünlerin dev çöp poşetleri ile sergilenmesi hakkında gündemde kalmıştı. Karşılıklı 10 yıl süre ile iş birliği imzalayan GAP ve Yeezy, yeni bir skandala konu oldu. Ünlü rapçi Kanye West, GAP'ın kendisini davet etmeden toplantı gerçekleştirdiklerini iddia etti. 

          30 Ağustos'ta Kanye West, Instagram hesabında “Gap bensiz bir toplantı mı yaptı?” başlığıyla bir gönderi yayınladı. Gap'in Yeezy Gap Engineered by Balenciaga iş birliği için tasarımlarını çaldığı ve çocuklarıyla Japonya'daki bir fotoğraf çekimini iptal ettiklerine yönelik bir suçlama ile devam etti.

        Kanye West Instagram hesabında 6 dakika uzunluğunda bir video yayınlayarak GAP ve Adidas'ı hedef aldı. Kaldırılarak kullanıcıların erişimine kapatılan videoda, şirketin yöneticilerini hedef alarak "Burası Sparta. Bu ünlülerin pazarlaması değil. Bu bir iş birliği değil. Bu bir yaşam görevi" ve “Bana gerçekten Ye olma pozisyonunu vermelisin ve düşündüğüm şeyi yapmalısın yoksa ben de başka bir yerde düşündüğümü yapmak zorunda kalacağım.” ifadelerini kullandı. Kanye West, Gap ile yapmış olduğu iş birliğinde markanın mavi "Round Jackets" ön siparişlerini iptal ettiğini ve asla bir defile yapmadığını iddia etmesinin "delilik" olduğunu düşündüğünü ekledi.

         Kanye West, "Hem Adidas hem de Gap ile imzaladım çünkü sözleşmede kalıcı mağazalar inşa edeceklerini belirttiler, bu iki şirketi aynı anda kurtarmama rağmen hiçbir şirket bunu yapmadı" diyerek, 1 Eylül'de Kanye West, Atlanta'dan başlayarak, Adidas ve Gap'ten bağımsız olarak dünya çapında kendi Yeezy mağazalarını açmayı planladığını duyurdu. Kaynak: 1


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.