Ev Dekorasyonu Fikirleri

Ev Dekorasyonu Fikirleri
  • 0
    0
    0
    0
  • Ev dekorasyonu fikirleri her zaman pahalı olması gerekmez. Cüzdanınızı boşaltmadan evinize çekici ve zarif bir görünüm getirmenin birçok yolu var. Sadece biraz zaman ile birkaç malzeme yeterli. Ayrıca biraz sabır ve bir sürü hayal gücüne ihtiyacınız olacak.

    Ev Dekorasyonu Nasıl Olmalı?

    Geniş ve açık odalar modern evlerin özellikleri olsa da, birçok dezavantajı da var. Gizliliğinizi sorgular ve bazen alanınızı boş hissettirir. Öyleyse neden bölgeleri şık bir şekilde ayırıp, bir alanın nerede bittiğini ve diğerinin basit bir dekorla nerede başladığını görsel olarak söylemiyorsunuz? Açık raflı basit, ince bir ahşap çerçeve dikerek veya zıt renklerde kilim veya halıları yere atarak başlayabilirsiniz. Bitişik iki duvarı farklı renklerle boyayarak veya farklı temalı duvar dekorasyonu fikirleri kullanarak, iyi dökümlü perdeler asarak veya bir cam örerek kolayca yapılabilir. Bir duvar veya kalıcı katı dikey yapılar inşa etmek zorunda kalmadan, bu fikirler mekanınızın uyumunu bozmadan alanınızı sorunsuz bir şekilde ayırmanıza yardımcı olabilir.

    Ev Dekorasyonu Fikirleri – Basit ve Etkili

    Ev Dekorunda Renkler

    Renk eklemek tamamen güzel bir ev dekorasyon yöntemidir. Aynı zamanda ev dekore etmenin en geleneksel ve özgün yollarından biridir. Renk paletleri, eski günlerin toprak tonlarından modern zamanların güzel pastellerine kadar tüm tonları içerebilir. Ve çok canlı ve geniştir. Bu kadar geniş bir spektrumla renkler sıcak, koyu ve yoğun veya soğuk, yumuşak ve sade olabilir. Ve tek başına veya kombinasyon halinde kullanılabilir. Her rengin kendine has özellikleri vardır. Ayrıca duygularımızla yakından bağlantı kurarak odanın havasını ve tonunu belirleme gücüne sahiptir.

    Bu nedenle her odanın ve her nesnenin amacını göz önünde bulundurduğunuzdan ve renklerini size nasıl hissettirdiklerini anlayarak seçtiğinizden emin olun. Örneğin Sarı, ruh halinizi iyileştirebileceği ve güne başlamanız için yeterli enerjiyi sağlayabileceği için mutfak için harikadır. Benzer şekilde, pembe ve mavinin daha açık tonları oda dekorasyonu için idealdir. Yatak odanız için derin gece mavisi vb dünüşülebilir. Ve her rengin bir çok tonu olduğunu ve her birinin kişinin ruh hali ve ruh hali üzerinde kendi etkisini yarattığını unutmayın. Ev dekorasyon fikirleri konusunda renkler iyi seçildiğinde harikalar yaratabilir.

    Kaynak: Ev Dekorasyonu Fikirleri – Basit ve Etkili


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.