Modada Dev Takas: FENDACE

Modada Dev Takas: FENDACE
  • 0
    0
    0
    0
  • Fiziki moda şovlarının geri dönmesi ile bu sene en çok konuşulacak moda olayı da belli oldu: Fendi ve Versace iş birliğinde "Fendace". Milano Moda Haftası'nın kapanışında gerçekleşen bu görkemli olay bir iş birliğinden ziyade moda dünyasının ihtiyaç duyduğu samimiyet arayışından doğdu. Etkinlik Versace'nin Milano Via Gesu'da bulunun genel merkezinde gerçekleşti.

    "#Fendace bir işbirliği değildir: modada benzersiz bir an, İtalyan modasının büyük F - ve büyük V ile yıkıcı ve samimi bir kutlaması."

    Donatella Versace ve Silvia Venturini Fendi, birbirlerinin vizyonundan ilham almak için rollerini değiştirdiler. Kim Jones ise Versace'nin kadın ve erkek giyim koleksiyonunu tasarlamak için Venturini Fendi'ye katıldı.

    Fendi'nin çift F monogramı Versace'nin eski Yunan anahtar motifiyle birleştirildi. Versace için ise markanın imzası çengelli iğneleri ve punk rock stili ile seksiliği kullanıldı.

    Donatella Versace Fendi için, Kim Jones ise Versace için Pre-Fall 2022 koleksiyonlarını hazırladılar. 26 Eylül Pazar günü gerçekleşen defile hem bir koleksiyon takası hem de iki dev marka için kültürel bir anın kutlaması olarak görüldü. Koleksiyonda bulunan parçalar “Fendace” Pre-Fall 2022 sezonunda raflardaki yerini alacak ve Mayıs ayında satışa sunulacak.

    Dua Lipa, Elisabeth Hurley, Demi Moore, Winnie Harlow, Zoey Deutch, Iris Law, Damian Hurley ikonik şova katılım gösteren ünlüler arasındaydı. Naomi Campbell, Kate Moss, Amber Valletta, Mariacarla Boscono, Kirsten Owen, Esther Cañadas, Gigi Hadid ve daha bir çok isim tarihte bir ilk olan bu defilenin podyumunu süsledi.

     

    Fendi'den Versace

    Versace'den Fendi

     

    Kaynak:

    1

    2

    3


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.