Müzik Zevkinize Göre Eşleşin: Makromusic For Spotify

Müzik Zevkinize Göre Eşleşin: Makromusic For Spotify
  • 0
    0
    0
    0
  • makromusic for Spotify nedir?

    makromusic müzik zevkiniz aynı olan kişilerle ve sizinle aynı anda aynı şarkıyı dinleyen kişilerle eşleşip sohbet edebileceğiniz bir mobil uygulama. Müzik zevkiniz Spotify hesabından oluşturuluyor, bunun için de Spotify hesabınızı girişte tek tıkla basit bir şekilde bağlamanız gerekiyor.

     

    Sizin için her gün müzik zevkinize yakın 5 yeni eşleşme sağlanıyor, eşleşmelerin profillerini inceleyip istediklerinizle hemen sohbete başlayabiliyorsunuz. Keşfet kısmında makromusic kullanan kişilerin, Spotify hesaplarında o an ne dinlediğine bakabiliyorsunuz. makromusic, o anda hoşunuza giden bir şarkıyı dinleyen insanlarla da eşleşmenizi sağlıyor.

     

    Aynı anda aynı şarkıyı dinlediğiniz biri varsa haberiniz oluyor, sohbet etmeye başlayabiliyor ve şarkı paylaşabiliyorsunuz.

     

    makromusic içerisindeki Sosyal kısmında ile kullanıcıların daha fazla sosyal olmasını ve paylaşım yapmasını sağlayan özellikler var. Kullanıcılar Sosyal’de arkadaşlarını takip edebiliyor, sevdikleri müzik ve sanatçılar hakkında paylaşım yapabiliyor. makromusic şu anda Türkçe, İngilizce ve Fransızca dillerde hizmet sunuyor.

     

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.