Soğuk Havalarda İzleyebileceğiniz 5 Kış Filmi

Soğuk Havalarda İzleyebileceğiniz 5 Kış Filmi
  • 1
    0
    0
    0
  • 1) The Princess Switch: Mike Rohl'un yönettiği bu filmde Chicago’da pastacılık yapan Stacy, Noel’den bir hafta önce kendisine tıpatıp benzeyen güzeller güzeli Montenaro Düşesi Margaret ile karşılaşır ve ikili birkaç günlüğüne birbirlerinin yerine geçmeye karar verir. Bu küçük değişim sırasında Margaret Stacy’nin yakışıklı iş arkadaşına, Stacy ise Margaret’ın nişanlısı olan Prens’e aşık olur.

     

    Sil Baştan / Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004) | IMDb: 8.4

    2) Sil Baştan / Eternal Sunshine of the Spotless Mind: Joel Barish isimli ana karakter iki yıl boyunca birlikte olduğu sevgilisinden şaşırtıcı bir haber alır. Bir teknolojik deneye katılan sevgilisine ilişkilerini tamamen hafızasından silinmeden hatırlatmaya çalışmaktadır. Bu gelişme üzerine sinirlenen adam, aynı prosedürü kendi üzerinde de gerçekleştirmek ister.

    Donmuş Irmak - Frozen River - Beyazperde.com

    3)Donmuş Irmak: Kanada'nın Amerika sınırına yakın bir yerde, hayatlarını güçlükle yürütebilen iki kadın, ayakta kalabilmek için yasadışı göçmen taşıma işine bulaşırlar. Sınırı oluşturan ve kışları donan bir ırmağı, eski bir kamyonetle geçerek zor durumda göçmenleri taşımak zorundadırlar.

    Yarından Sonra filmi konusu, oyuncuları

    4)Yarından Sonra: Şiddetli kasırgalar yüzünden Los Angeles haritadan silinirken diğer yandan Yeni Delhi karlar altına gömülmüş, Tokyo yoğun dolu yağışından dolayı yıkılmak üzeredir. Bir iklim bilim uzmanı olan Jack Hall, küresel ısınmadan dolayı etkilenen bu dünyayı kurtarmak için bir çözüm arayışındadır.

    Kış Uykusu (2014) | IMDb: 8.9

    5)Kış Uykusu: Emekli bir tiyatrocu olan Aydın, babasından yadigar kalan butik bir oteli işletmek üzere Kapadokya'ya geri döner. Aydın için o günden sonra başlayan kış uykusu bu gözlerden ırak otelin içerisindeki gündelikleriyle, kah yerel bir gazeteye köşe yazıları yazarak kah her zaman niyetlendiği ancak bir türlü başlayamadığı tiyatro tarihi kitabını yazmayı düşünerek geçer.

     

    Kaynak: https://onedio.com/haber/icinizi-usutecek-en-iyi-kis-filmi-404480

    http://www.beyazperde.com/filmler/film-265628/


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.