Mulan Sinemaları Atlayarak Dijitale Geliyor!

Mulan Sinemaları Atlayarak Dijitale Geliyor!
  • 1
    0
    0
    0
  • Hepimizin bildiği gibi Covid-19 salgınına karşı alınan önemler adına kapatılan eğlence sektörü ürünlerinden biri de sinemalardı. Halen birçok ülkede kapalı olan sinema salonları ise film stüdyolarının ya filmlerinin çıkış tarihlerini ertelemeye ya da The Invisible Man ve Scooby-Doo gibi filmler başta olmak üzere dijital olarak piyasaya sürülmeye itti. Görünüşe bakılırsa Mulan, sinemaları es geçerek dijital platformalara gelmeye hazırlanan en büyük çaplı film olmaya hazırlanıyor. 

     

    Disney'in geçtiğimiz hafta gerçekleştirmiş olduğu yatırımcı toplantısından gelen duyurulardan biri Mulan'ın, Disney+ servisinin bulunduğu ülkelerde dijital olarak $29.99'dan satışa sunulacak olması oldu. Türkiye'nin de içinde bulunmuş olduğu "Disney+ Servisi Bulunmayan Ülkeler" için ise halen sinemalarda gösterilme planı devam etmekte. Disney+ aboneleri, filmi satın almalarının ardınan üyelikleri devam ettiği sürece istedikleri kadar izleme hakkına sahip olacak. 

    Peki sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz? Büyük bütçeli bir film ülkemizde sinema yerine, dijital olarak satışa sunulacak olsaydı nasıl bir fiyat etiketi uygun görülebilirdi?


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.