CD Project Red Daha Fazla Witcher ve Cyberpunk Oyunu Yapacak

  • 0 0 0 0
CD Project Red Daha Fazla Witcher ve Cyberpunk Oyunu Yapacak
  • 0
    0
    0
    0
  • CD Project Red'in son oyunu Cyberpunk 2077 yakında çıkıyor. Bu oyunla birlikte CD Project Red, "dual-franchise" modeline geçecek. Bu da demektir ki gelecekte CD Project Red oyunlarını daha fazla göreceğiz. Geliştirici firmanın yolu, 2019'un ilk yarısını kapsayan CD Project Red Capital Group tarafından yayımlanan mali raporda gururla sunuldu.

    Şirket, “İki ayrı büyük franchise'ı (The Witcher ve Cyberpunk) yönetmek, birkaç bağımsız geliştirme ekibi ile birlikte şirket'in çeşitli projeler üzerinde paralel çalışmalar yapmasını ve uzun süreli yayınlanma programını pekiştirmesini sağlıyor” diyor ve ekliyor: “Birkaç bağımsız ürün hattının desteklediği ikili bir franchise modeline geçiş, aynı zamanda üretim ve finansal faaliyetlerin optimizasyonuna izin veriyor, önemli risk faktörlerini hafifletiyor ve Şirket çalışanlarının profesyonel olarak tatmin olmalarını kolaylaştırıyor.”

    CD Project Red gibi iyi oyunlar, iyi fikirler üreten ve oyuncu dostu olan bir firmanın uzun yıllar oyun sektöründe kalması bizi sevindirir. Umarız hiç bozmadan yollarına başarılı bir şekilde devam ederler.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.