1 Milyon Euro Ödüllü PUBG Avrupa Ligi duyuruldu!

1 Milyon Euro Ödüllü PUBG Avrupa Ligi duyuruldu!
  • 0
    0
    0
    0
  • PUBG Corp ve StarLadder, Avrupa’daki ilk PUBG Profesyonel Ligi'ni başlatacağını duyurdu! Profesyonel PUBG Avrupa Ligi ve Contenders League için yıllık ödül havuzu 1 milyon Euro olacak. Ocak 2019 tarihinde başlayacak olan PUBG Avrupa Ligi kapsamında ligin en iyi takımları, sezon sonunda her bölgenin en iyi takımlarıyla karşı karşıya gelecek ve böylelikle uluslararası bir etkinlikte yarışma şansını elde edecekler. Lig, 2019 sezonunda 3 aşamadan oluşacak.
    Sezon süresince PUBG Avrupa Ligi’ndeki 16 takım, Avrupa ülkelerinin başkentlerinden birisinde özel tasarlanacak bir Battle Royale LAN Stüdyosu'nda karşı karşıya gelecekler.
    Ayrıca yapımcı firma, Avrupa Ligi’ne katılan takımların konaklama ve seyahat masraflarını karşılayacak ve ligin gelirinden de takımlara pay verecek. Turnuvanın final süreci ise Ekim ayında başlayacak ve Aralık ortasına kadar 32 takımlı LAN etkinliğinin kazanan takımını belirleyecek. Ligin başlangıcı aynı zamanda e-spor altyapısı geliştirme çalışmalarının bir parçası olacak.
    Eğer siz de takımınızla bu lige katılmak istiyorsanız buraya tıklayıp kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz! Siz bu ödüllü turnuva için ne düşünüyorsunuz?
    Kaynak: 1,2

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.