Haziran Ayında Satışa Çıkacak Albümler

Haziran Ayında Satışa Çıkacak Albümler
  • 0
    0
    0
    0
  • Kanye West – Love Everyone(?)  (1 Haziran)

    Son aylarda tekrardan aktif bir şekilde Twitter kullanmaya başlayan Kanye West, Haziran ayında yeni albüm çıkartacağını bir tweet'le hayranlarına duyurmuştu. 19 Nisan’da yeni albümünün yedi şarkıdan oluşacağını Twitter’dan açıklayan West, bir sonraki tweet’inde de albümün 1 Haziran’da satışa çıkacağını söyledi. Albümün adını sonraki tweetlerinde “Love Everyone” olarak belirtse de, henüz kesinleşen bir haber yoktur.

    Kanye West & Kid Cudi – Kids See Ghost (8 Haziran)

      Kanye tweetlerine son vermeyip 10 dakika sonra Kid Cudi ile bir albüm hazırladığını, bu albümün de 8 Haziran’da satışa çıkacağını söylemiştir. Birkaç dakika önce açıkladığı yeni albüm haberine karşı bu sefer albümün adını söyleyen West, Cudi ile oluşturdukları ikilinin adı olan ''Kids See Ghost'' isminin aynı zamanda albümün adı olacağını belirtmiştir.  

    Florence + The Machine – High As Hope (29 Haziran)

      2015 senesinde çıkardıkları “How Big, How Blue, How Beautiful” albümlerinden sonra, grubun 2018 senesi içinde yeni albüm çıkaracakları Şubat ayından beri söylentiler arasındaydı. Grup, “Sky Full of Song” isimli şarkıyı 12 Nisan’da hayranlarıyla paylaşarak yeni albüm haberini de kesinleştirmiştir. 10 şarkıdan oluşacak albümün çıkış tarihi 29 Haziran'dır.  

    Panic! At The Disco – Pray For the Wicked ( 22 Haziran)

      Panic! At The Disco’nun altıncı stüdyo albümü olacak olan Pray For The Wicked, grubun solisti olan Brendon Urie’ye göre prodüksiyonluğunu ve yazarlığını yaptığı en eğlenceli albümlerden biridir. 21 Mart 2018’de “Say Amen(Saturday Night)”, “(Fuck A) Silver Lining” adlı iki şarkı çıkaran grup, önceki albümlerindeki şarkılardan  “This Is Gospel” ve” Emperor’s New Clothes” müzik videolarının hikayesini ''Say Amen'' adlı şarkının videosuyla da devam ettirmiştir.

    Lilly Allen – No Shame ( 8 Haziran)

      2015 senesinden beri albümün yapımıyla uğraşan Lilly Allen, 8 Haziran’da çıkacak albümünün müjdesini albümdeki “Three” ve “Higher” adlı şarkılarının teaser’ını yayınlayarak hayranlarıyla paylaşmıştır.

    Nine Inch Nails – Bad Witch (22 Haziran)

      Nine Inch Nails, EP üçlemelerinin son albümü olan Bad Witch albümünün 22 Haziran’da çıkacağını açıklamıştır. Bu EP üçlemesi 2016 yılının Aralık ayında çıkardıkları “Not the Actual Events” adlı albümle başlayıp, 2017 senesinde “Add Violence” isimli albümleriyle devam etmiştir.

    Haziran ayında çıkaçak diğer albümler:

    1. Ben Howard – Noonday Dream(1 Haziran)
    2. Owl City – Cinematic (1 Haziran)
    3. Christina Aguilera – Liberation (8 Haziran)
    4. Nicki Minaj – Queen (8 Haziran)
    5. Mike Shinoda – Post Traumatic(8 Haziran)
    6. Bebe Rexha – Expectations (22 Haziran)
    7. 5 Seconds of Summer – Youngblood (22 Haziran)

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.