Arctic Monkeys Seviyorsanız Dinlemeniz Gereken 10 Grup

Arctic Monkeys Seviyorsanız Dinlemeniz Gereken 10 Grup
  • 0
    0
    0
    0
  • Arctic Monkeys müzik olarak eşi benzeri görülmeyecek bir grup. Bunda hepimiz hemfikiriz. Ancak yine de her zaman Arctic Monkeys dinlememiz gerekiyor diye bir durum yok. Bu listemizde Arctic Monkeys sevenlerin beğenebileceğini düşündüğümüz 10 müzik grubunu derledik. Keyifli dinlemeler!

    1.  Dinosaur Pile Up

    2007 yılında bir çok büyük grubun başlangıç noktası olan ve Birleşik Krallık'ta kurulan alternatif rock grubu Dinosaur Pile Up, müziği ile dinlediğiniz ilk saniye de sizi kendi içine çekmeyi başarıyor.

    2. Nothing But Thieves

    2012 yılında kurulan Birleşik Krallık kökenli grup ilk albümlerini 2015 yılında kendi isimleri ile yayınladı. Albümde bulunan Trip Switch, Ban All The Music ve Wake Up Call ile hızlı bir çıkış yakalayan grup geçtiğimiz sene "Broken Machine" isimli ikinci albümlerini yayınladı.

    3. Cleopatrick

    Cleopatrick 2015'te Kanada'da çocukluklarından beri yakın arkadaş olan Luke Gruntz ve Ian Frasert tarafından kuruldu. İçten ve samimi şarkıları bir süre boyunca kulaklığınızı meşgul edecektir.

    4. Weirds

    2013 yılında kurulan Weirds'ın ilk albümleri Swarmculture geçtiğimiz sene piyasaya sürüldü. Farklı vokal teknikleri ve müzikleri ile kesinlikle dinlenmeye değer bir grup.

    5. The Dø

    2007 yılında kurulan bağımsız rock grubu son albümleri Shake Shook Shaken'ı 2014 yılında yayınladı. Müzik olarak Arctic Monkeys'e yakın olmasa da farklı tarzları ile ilginizi çekeceğinden hiçbir şüphem yok.

    6. Weathers

    2015 yılında Los Angeles'ta kurulan Weathers, şarkıları ile sizin en güzel ve en mutlu anlarınıza eşlik etmek için her zaman listenizde bulunması gereken bir grup. İlk albümlerini geçtiğimiz Mart ayında yayınlayan grup, daha öncesinde Happy Pills ve I Don't Wanna Know isimli tekli çalışmaları ile sesini duyurmuştu.

    7. The (International) Noise Conspiracy

    1998 yılında İsveç'te kurulmuş bu grup zamanında MTV ekranlarından düşmezken şimdi ise unutulmaya başladı. Onlara bu listede yer vererek genç dinleyicilere de ulaştırmak istedik.

    8. IRONTOM

    Geçtimiz senenin mayıs ayında ilk albümleri Partners ile fırtına gibi esmeye başlayan grup mükemmel sahne performansları ve şarkıları ile kendisine hayran bırakan cinsten bir grup. Şiddetle tavsiye ediyoruz.

    9. The Raconteurs

    Jack White tam bir müzik dahisi. Parmağını attığı her iş cidden farklı ve özel oluyor. The Raconteurs'da bu işlerden biri ve şüphesiz mükemmel bir grup.

    10. The Last Shadow Puppets

    The Last Shadow Puppets'ın bu listede olmaması bir saçmalık olurdu. Her Arctic Monkeys fanının küçük bebeği olan bu grup, 2007 yılında Alex Turner, Miles Kane ve James Ford'un başlattığı mükemmel bir proje. Büyük ihtimalle çoğu Arctic Monkeys dinleyicisi bu gruptan haberdar ancak biz yine de bilmeyenler bilsin diye listeye eklemek istedik.    

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.