Müzik dünyasının en güçlü isimlerinden Beyonce ve Ed Sheeran yeni bir düette bir araya geldi.

Ed Sheeran, son albümü Divide ile müzik dünyasının gündeminde kalmaya devam ediyor. Albümden yayınlanan son tekli Perfect, pek çok dinleyici tarafından beğenildi. Sheeran, geçtiğimiz günlerde şarkının yeni bir versiyonunun da yayınlanacağını duyurmuştu.

Yeni versiyonda bir kadın şarkıcı olacağı da belirtilmişti. Duyuru yapılır yapılmaz hayranlar düetteki ismin kim olacağını merakla beklemeye başladılar. O isim Sheeran tarafından aşağıdaki paylaşımla duyuruldu:

Got Beyoncé to duet with me on Perfect, comes out today at 7pm ET / 4pm PT / midnight GMT x

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

Evet, o isim müzik dünyasının Queen Bee’si Beyonce! Bu paylaşımın ardından da belirtilen saatte şarkı yayınlandı. Dinlemek için:

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here